eskisine dönmenin yolu varmı peki ?anakart seri numarası değişti ise komple senin orjinal seri numarası banı kalkar ama değişti ise kalkmaz
bir kaç gün spam oluyor yani 22 değilde 24 ünde filan açılıreskisine dönmenin yolu varmı peki ?
Vay be adamdaki bilgiye bak gerçekten de böyleymiş benimde banim vardı iyi oldu reis sağolanakart seri numarası değişti ise komple senin orjinal seri numarası banı kalkar ama değişti ise kalkmaz
kanka ne temel hesabı oyunu oynayamıyorumTemel hesapla çok fazla oynamamaya çalışın, çünkü aldatıcı ne kadar güçlü olursa olsun,% 100 güvenli olmayacaktır.
Eski seri numaranı bi yere yazman lazımdı öğle dönebilirsin onun dışında dönme yolu var mı bilmiyorumeskisine dönmenin yolu varmı peki ?
eski seri numaramı bilmiyordum nedeni cmd ye girip yazdığımda veya başka yerlerde to be filled by oem diyoduEski seri numaranı bi yere yazman lazımdı öğle dönebilirsin onun dışında dönme yolu var mı bilmiyorum
Orjinal sri numarasini bulmanin bi yolu varmi bende spoofer kullandimanakart seri numarası değişti ise komple senin orjinal seri numarası banı kalkar ama değişti ise kalkmaz
yedeklediysen değiştidiğin gibi dön eğer oyun tespit ettiyse hwid banın kalıcıya dönüşmüş olabilir en iyisi benim gibi beklemek ben kısa bir süre triggerbot kullandım 1 hafta falan sonra triggeri bıraktım ondan ban yedim sanırım paşa paşa cezamızı çekiyoruzeskisine dönmenin yolu varmı peki ?
valorant spoofer diye yutturdukları şeyler regedit dosyalarını değiştiriyor işlemci bilgileri oradan değişiyor format ile eski halkine döner benim uuid spooferim kökten ami biosdan değişiyor eski id yi unuttuğum için dönemiyorum ama banımda kalkıyor sorun olmuyor tek sorun ekran kartı driver güncellemesi bios update gibi güncellemelerde tekrar id değişmem gerekiyoreskisine dönmenin yolu varmı peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?