1. afuwin yapman lazım amidewin eski halina geri döndürüyor serialleriŞu zamana kadar bir sürü şey denedim(afuwin, amidewin vb.). Ne yapsam banım açılmıyor, Yardımcı olacak arkadaş var mı(pc sıfırlamama, bios up/down yapmama, baseboard serial, bios serial, mac, volumeid değiştirmeme rağmen).
Windows sürümüm: 1909
Anakart modelim: Asus prime a320m-k
direkt full banlamıyor 3 4 ay ban atıyor sonra bir daha hwid ban yersen sınırsız atıyor ancak beklenmesine gerek yok ban kaldırılıyorHwid Van 152 hatası alıyorum 4 ay sonra kalkıyor diye okudum bu doğru değilmi sadece 4 ay uzaklaştırıldım ?
discord dan bana yardımcı olurmusun veya burdaki mesaj sisteminden ?1. afuwin yapman lazım amidewin eski halina geri döndürüyor serialleri
bazen amidewinde afuwinde çalışmayabiliyor geç yazıyor serialleri yaptıktan 1 gün sonra kullandığım neverlose invalid hwid vermeye başladı ve banımda 1 gün sonra kalktı ilginç şekilde
afuwini doğru yapamamış olabilirsin etaylı forumlardan youtubeden videosunu izleyebilirsin
yeni anakart sanırımŞu zamana kadar bir sürü şey denedim(afuwin, amidewin vb.). Ne yapsam banım açılmıyor, Yardımcı olacak arkadaş var mı(pc sıfırlamama, bios up/down yapmama, baseboard serial, bios serial, mac, volumeid değiştirmeme rağmen).
Windows sürümüm: 1909
Anakart modelim: Asus prime a320m-k
ekledim kabul eder misinyeni anakart yazanlar hiçbir şey bilmeyen arkadaşlardır query#8798 ekle yardımcı olayım
Post automatically merged:
direkt full banlamıyor 3 4 ay ban atıyor sonra bir daha hwid ban yersen sınırsız atıyor ancak beklenmesine gerek yok ban kaldırılıyor
peki nasıl kaldırıcam ??yeni anakart yazanlar hiçbir şey bilmeyen arkadaşlardır query#8798 ekle yardımcı olayım
Post automatically merged:
direkt full banlamıyor 3 4 ay ban atıyor sonra bir daha hwid ban yersen sınırsız atıyor ancak beklenmesine gerek yok ban kaldırılıyor
maaleysef aşırı üşengeç bir insanımdiscord dan bana yardımcı olurmusun veya burdaki mesaj sisteminden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?