Valorant HWID banımı nasıl kaldırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar. Sorum başlıkta yazıyor. Ben kolsuz, yıkık bir türeme olduğum için VALORANT'da hile açtım ve ban yedim. Yaptığımdan pişmanım fakat donanım banını yedim bile. İyi de oldu. Bu konuda bir sorun yok. Şimdi ise bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Sizce ne yapmalıyım? Benim bildiğim yöntemler var fakat sizlerin de deneyimlerini öğrenmek istedim.

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Forumda EAC ve BE için HWID spoofer var fakat Vanguard için yok diye biliyorum yani spoofer bulana kadar düzeltemezsin. Geçmiş Olsun.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Formatla geçiyor diye biliyorum format atmayı dene.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ilk kez yediysen 3 ay sonra kalkıyor banın 2. ise spooferdan başka tek çaren anakart değişikliği

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
formatla geciyor heralde

Üye
5 HİZMET YILI
Format ile düzelecek bir sorun değil çünkü donanım banı yedim. Format ile donanım ID bilgisi değişmez. Haliyle de HWID ban kalkmaz.

Anladığım kadarı ile bir bilen yok. Bir kaç yöntem buldum. Büyük bir ihtimalle kesin düzelecek birkaç yöntem buldum. Olmazsa da 3 ay bekleyeceğiz. Yapacak bir şey yok. :(

Çözüm bulursam diğer arkadaşların da faydalanması adına burada paylaşacağım.

İyi forumlar. :mum:

Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bende hwid yedim hiçbir çözüm bulamadım paşa paşa 3 ay bekledim bu ayın 17 sinde banım açılacak.Bence sende beklemelisin spooferlar çok pahalı eğer bulabilirsen sağlam bir spoofer alabilirsin.Banının ne zaman açılacağını öğrenmek istiyorsan ban yediğin hesaptan desteğe ticket at banım ne zaman açılır diye onlar sana tarih vericek.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
g.o spoofer lazım

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
hwıd pcye etki etmiyor mu mac adresini değişmen lazım o da nasıl olur bilşmiyorum

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Spoofer kullanarak ban açabiliyorsun anca o da paralı.

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Spoofer ile yapılabilir ama ücretsiz bir spoofer bulmak şu dönemde çok zor gibi görünüyor özellikle vanguard için eğer bilgisayarının garantisi yoksa anakart seri numarası değiştiriliyor diye biliyorum bu durum hakkında foruma bir çok konu açıldı aratırsan bulabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Format ile düzelecek bir sorun değil çünkü donanım banı yedim. Format ile donanım ID bilgisi değişmez. Haliyle de HWID ban kalkmaz.

Anladığım kadarı ile bir bilen yok. Bir kaç yöntem buldum. Büyük bir ihtimalle kesin düzelecek birkaç yöntem buldum. Olmazsa da 3 ay bekleyeceğiz. Yapacak bir şey yok. :(

Çözüm bulursam diğer arkadaşların da faydalanması adına burada paylaşacağım.

İyi forumlar. :mum:
İlk başta gerekli açıklamayı yaptım daha farklı bir şey olmaz. Bence konu kilit.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
HWID ban açmak Valorantta private dır yani her yerde bulamazsın ama satın almak istiyorsan önerebilirim ya da kendin yazmak istiyorsan diycem buraya böyle bir şey yazdığına göre bunu yapamayacağını var sayıyorum öneri veremem çünkü site adı verdiğim an bana da banı sokuyorlar neysa peace out

Var Olsun İttihat ve Terakki
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
spoofer lazım sana knk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...