forumda mevcut dostum method şöyle bırakıyım konuyu https://memoryhackers.org/konular/bypass-a-valorant-ban-download-release.204156/bios serial degiştirmeyi nasıl yaptın anlatabilir misin rica etsem
bios serial degiştirmeyi nasıl yaptın anlatabilir misin rica etsem
hepsini denedim sonuc 0 reset leyince eskiye donuyor serial hddKendi valorant spooferımı yaptım, sadece bios serial numarası değil HDD Serial, MAC address bunlar da önemli.
Çok iyi anlatmışsınÜcretli spooferlardan yararlanılmadığı sürece bu sürekli başına gelicektir. Açılabiliyor ban ancak tekrardan sistem bunu yakalayabiliyor nasıl olursa. Bu iş biraz daha profesyonel yazılım işi gibi geliyor bana. Zamanında çok kafa yordum, 1 adet parçamı garanti kapsamı dışına soktum malesef bunu bile göze aldım ama yok yok yok gene bir yerden sonra tekrar ban yiyor hesap. En güzel yol güzel bir spoofer bulmak bu işler için
ellerine sağlık paylaşırsan güzel olurKendi valorant spooferımı yaptım, sadece bios serial numarası değil HDD Serial, MAC address bunlar da önemli.
teşekkür ederim sanada iki kişinin hayatını kurtardın şuanÜcretli spooferlardan yararlanılmadığı sürece bu sürekli başına gelicektir. Açılabiliyor ban ancak tekrardan sistem bunu yakalayabiliyor nasıl olursa. Bu iş biraz daha profesyonel yazılım işi gibi geliyor bana. Zamanında çok kafa yordum, 1 adet parçamı garanti kapsamı dışına soktum malesef bunu bile göze aldım ama yok yok yok gene bir yerden sonra tekrar ban yiyor hesap. En güzel yol güzel bir spoofer bulmak bu işler için
Yoğun çaba sonrası hp anakartımın bios versiyonu f12 iken editleyip f.22 ye çekebildim yeni bir program buldum serialin hex kodunu bulup hxd editorden degiştirip biosa güncelleme atarsan biosun numarası değişiyor eğer başara bilirsem forumda spoofer olarak ücretsiz paylaşacagım hp-asus-monster anakartlar için digerleri zaten yapılıyor basitçözebildinmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?