Valorant Hwid Banını Bios ile kaldırma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler ben hp pavilion Gaming - 15-ec0007nt bilgisayarını kullanmaktayım forumda olan bios serial degiştirerek hwid kaldırmayı denedim önceden hiç giremiyordum val 152 hatasıyla onu geçtik artık val 5 oyun içinde 15 dakika sonra banlanıyorum

Asıl mevzu şu yaptıgım serial degiştirmeler bilgisayara reset atınca eski haline dönüyor Afuwin64 ise erorr 46 hatasını veriyor HP Ami f12 biosum

Büyük ihtimal asus monster ve hp lerde bu method işe yaramıyor kilitli gibi her ne kadar işlem yapsamda bilgisayarı yeniden başlatınca ayarlar eskisine dönüyor ama afuwin açılırsa orda biosun numarasını editleyebiliriz ancak malesef açılmıyor

Demek istedigim deneyenlerin %20 sinde bu method işe yarıyor yeni nesil pclerde malesef işe yaramamakta

Afuwinde 46 error çözümünü veya bilen bir arkadaş varmı yardım ederse çok sevinirim iyi forumlar...

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bios serial degiştirmeyi nasıl yaptın anlatabilir misin rica etsem

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kendi valorant spooferımı yaptım, sadece bios serial numarası değil HDD Serial, MAC address bunlar da önemli.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yeni nesil ile alakalı değil şu an dünya üzerinde sorunsuz çalışan ve günlük 50+ Vouch alan WOOFER PRO dahi bir şey yapamıyor HP ve Alienware laptoplarında çalışmıyor anakart'ları özel üretim muhtemelen bundan kaynaklanıyor öte yandan diğer tüm YENİ NESİL anakartlarda çalışıyor bkz benim asus g531'inki de yeni nesil ve sorunsuz çalışıyor spoofer bende.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ücretli spooferlardan yararlanılmadığı sürece bu sürekli başına gelicektir. Açılabiliyor ban ancak tekrardan sistem bunu yakalayabiliyor nasıl olursa. Bu iş biraz daha profesyonel yazılım işi gibi geliyor bana. Zamanında çok kafa yordum, 1 adet parçamı garanti kapsamı dışına soktum malesef bunu bile göze aldım ama yok yok yok gene bir yerden sonra tekrar ban yiyor hesap. En güzel yol güzel bir spoofer bulmak bu işler için

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ücretli spooferlardan yararlanılmadığı sürece bu sürekli başına gelicektir. Açılabiliyor ban ancak tekrardan sistem bunu yakalayabiliyor nasıl olursa. Bu iş biraz daha profesyonel yazılım işi gibi geliyor bana. Zamanında çok kafa yordum, 1 adet parçamı garanti kapsamı dışına soktum malesef bunu bile göze aldım ama yok yok yok gene bir yerden sonra tekrar ban yiyor hesap. En güzel yol güzel bir spoofer bulmak bu işler için
Çok iyi anlatmışsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Benimde sorunum yeni hesap açsamda daha oyna yazısı gelmeden ban yiyorum ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
teşekkür ederim sanada iki kişinin hayatını kurtardın şuan

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yoğun çaba sonrası hp anakartımın bios versiyonu f12 iken editleyip f.22 ye çekebildim yeni bir program buldum serialin hex kodunu bulup hxd editorden degiştirip biosa güncelleme atarsan biosun numarası değişiyor eğer başara bilirsem forumda spoofer olarak ücretsiz paylaşacagım hp-asus-monster anakartlar için digerleri zaten yapılıyor basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...