Valorant HWID banlanmak ne demek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hwid Ban yani donanım bani yemek demek bu donanım banının 3 ay süresi vardır bu 3 ay içinde oyuna girişiniz engellenecektir oyuna giriyo olsanız bile açtığınız yeni hesaplar teker teker banlanacaktir...

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
HWID ban yemek nedir hocam? @stormanql
HWID Ban aslında donanımsal bir ban, bu yüzden çeşitli kaynaklarda Hardware ID Ban olarak da geçiyor. Hardware kelimesi Türkçe donanım anlamına geliyor. Bilgisayarın donanımı ise işlemci, ram, anakart, ekran kartı (gpu), hard disk gibi parçalardan oluşuyor. Tüm bu donanımın bir kimliği mevcut, bu kimliğe de ID adı veriliyor. Bu kimlik numaraları donanımlara ait değiştirilemez değerlerdir ve sayı&harf kombinasyonlarından oluşurlar. Bilgisayarınızdaki her bir donanım parçasının kendine ait bir kimlik numarası vardır. Bu kimlik numaralarını seri numarası olarak da düşünebilirsiniz.

Fortnite ve PUBG gibi multiplayer oyunlarda hile yaparken yakalandığınızda sunucu moderatörleri tarafından ban yersiniz ve geçici bir süre oyunu o cihazla oynamanıza izin verilmez. IP adresinizi değiştirseniz de oyuna bağlanamazsınız çünkü asıl banlanan cihaz bilgisayarınızdır ve bigisayarınız da donanımın ID değerleri üzerinden banlanmıştır. Bu yüzden bu banlama işlemine HWID ban adı verilmektedir.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
+ birşey daha eklemek istiyorum bu tür donanım banlarını atlatabiliyorsunuz spooferlar sayesinde

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Macro fare kullandım diye hwid ban attı bana da zamanında 3 ay sonra açtı. Sonrasında yine attı. Herhalde o fareyi kullanmaya devam ettiğim için attı

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hawid ban kalıcı bence dostum pc ye format atmak gerekiyor yanlış deyilsem

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Banı kaldırmak için ya spoofer yada anakartinizi yenilemeniz gerekir :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben minecraft da kullandığım makrodan bile ban yemiştim o yüzden dikkatli olunması gerekiyor hwid ban ana karta atılan 3 ay sürüyor yaklaşık formatladıktan sonra oyuna giriş sağlayabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
HWID ban yemek nedir hocam? @stormanql
Hardware ID ban yani donanınımında bulunan parçaların seri numaralarına atılan bir ban çeşişdi genelde 2 çözüm yolu oluyor ya gerçekten kaliteli spoofer ( şuanda bulmak çok zorlaştı ) ya da kendin tek tek tüm serial id leri değiştirip bios up ya da down etmen gerekiyor. Umrumda değil dersen de 3 ay beklediğinde zaten açılıyor

Üye
4 HİZMET YILI
Çok sıkıntılı şeyler bunlar anakart banı diye biliyorum

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
donanım banı cihaz banı olarak da kullanılıyor ban yenilen cihazda uzaklaştırma olarak düşünebilirsiniz

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
PC deki parçaların seri no larını banlıyor yani sen o parçalarla bir daha oyuna giremiyorsun

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Valorantda HWID ban yediğin zaman direkt anakart seri numaran ban yiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...