douglasfcj
D
he hocam o bugları kapalı betada youtubeden bakıp chatine izletip sonrada o bugı uygulayan sözde kapalı beta temsilciler berk rip tepe wtcn gibi yayıncılara kimse bişey demedi ama biz yapıncamı BAN sebebiKapalı beta olması bug kullanabilirsiniz anlamına gelmiyor. Bug var ise bildirmeniz gerektiği anlamına geliyor. İyi o zaman kapalı beta bug var kullanalım. Banlanınca niye banlandım kaldırın banı diyelim kaldırsınlar. Var mı böyle bir oyun? Hemen indireyim
knka bende öyle düşünüyorum bende desteğe ticket attım işte şuan cihaz banımız var ama ban uyarısı gelmesine rağmen hesaptan çıkana kadar oynayabiliyoruz diye bi ticket attım onlarda bana bunun bir hata olduğunu söylediler ama bilerek yapıldığına eminim çünkü riot gibi bi şirket nerdeyse 1 aydır bu hatayı görmiyecek ve bu hatayı 1 2 saate düzeltebilmelerine rağmen düzeltmeyecek bu çok saçma 2. sebepse dikkat ettiysen oyuna girip maça girdiğinde cihaz banı yiyenlerin ismi küçücük yazıyo yemeyenlerinse büyük önce bunun ismimin uzunluğuyla bağlantılı sandım ama bi hesap açıp ismim çok kısa yaptım ama yine küçüktü yani oynamamıza izin verip bidaha hile açacakmıyız ona bakıyolar ve birazda burnumuz sürtülsün istiyolar şuan oyun kıvılcım 1.kısmda 2. kısım gelince düzelirMerhaba,
Cihaz uzaklaştırmaları şu aşamada kaldırılmayacak güzel dostum.
Daha önceki taleplerinde konu hakkında sana detaylı bilginin aktarıldığını görüyorum. Yapılan incelemede hesabına uygulanan işlemde hata olmadığı seninle paylaşılmış. Bu hesabın yeniden aktif olmasını talep ettiğin tüm biletler bundan sonra otomatik olarak kapatılacaktır.
aynen böyle yazdı desteğe ticket attım şu aşama derken herhalde bir sonraki güncellemelere doğru kalkar gibi ben öyle anladım
Merhaba,
Cihaz uzaklaştırmaları şu aşamada kaldırılmayacak güzel dostum.
Daha önceki taleplerinde konu hakkında sana detaylı bilginin aktarıldığını görüyorum. Yapılan incelemede hesabına uygulanan işlemde hata olmadığı seninle paylaşılmış. Bu hesabın yeniden aktif olmasını talep ettiğin tüm biletler bundan sonra otomatik olarak kapatılacaktır.
aynen böyle yazdı desteğe ticket attım şu aşama derken herhalde bir sonraki güncellemelere doğru kalkar gibi ben öyle anladım
hayır hocam bunun için yapıyolar tamda bunu bence oyuculara fark ettirmeden cihaz banlarını kaldırmak için böyle bişey yapıyolar bence bida hile açacaklarmı diye kontrol ediyolar ve riot çok kurnaz bi firma bunu söylerlerse oyunculardan linç yiyeceklerini bildikleri için sanki bunu onlar yapmamamış gibi gösteriyo bunu için sen her sorgulandığında üsteleyip konunun üzerini örtüyorlarki oyuncular yaptıkları şeyin farkına varmasınlar yoksa sen inanabiliyomusun riotun böyle bir hatayı 1 ay boyunca fark etmeyip iki dakikada çözebilecekleri şeyi çözmesinler adamlarda biliyolar cihaz banlıların oyuna girebildiğini onlarda bunu isitiyolar yoksa neden giriş kısmında hwidlilerin ismi küçücük yazsınHwid banları kalkacak gibi durmuyor. Arkadaşım Valorant oynamak için 2.el bir bilgisayar satın aldı. Oyuna girdi ve girmesiyle banlanması bir oldu. Cihaz hwid ban yemiş. Neyse durumu support'a bildirdi. Aynı size denilen mesaj verildi. Adamlar konuyu uzatmıyorlar bile destek talebini hemen kapatıyorlar. Buda demek oluyor ki banlar kalkmayacak hiç bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?