- Konuyu başlatan
-
Süper Üye
Gigabyte anakartlarda işlemler sırasında hata yapmazsan çalışıyor msi anakarttada aynıGigabyte ve msi anakartı olanlar deneyebilir yararlı konu.
yesi got a msi laptop, so will it work ?
Öncelikle anakartının sitesine girip bios update dosyasını indir Usb belleğin Fat32 Olucak şekilde biçimlendir Update dosyasını usbne at Biosa gir M Flash back olucak msi da öyle sende nasıl bilmiyorum ordan yapılıyorkardesim merhaba bana yardımcı olabilirmisin gigabayt nasıl biosu up yapacagımı bilmiyorum aydınlatırmısın ?
gigabyte x58 ud3r modelinin driverini bulamıyorum eski sanırım hwidleye bilrmiyim bunu ??Öncelikle anakartının sitesine girip bios update dosyasını indir Usb belleğin Fat32 Olucak şekilde biçimlendir Update dosyasını usbne at Biosa gir M Flash back olucak msi da öyle sende nasıl bilmiyorum ordan yapılıyor
Bios updatesiz çalışma oranı %60 Fakat bios update olsa Daha kesin bir sonuca ulaşabilirdikgigabyte x58 ud3r modelinin driverini bulamıyorum eski sanırım hwidleye bilrmiyim bunu ??
kardesim peki paralı spoofer alsamdamı calısma oranı gine düşük olur ? yoksa çalışabilirmiBios updatesiz çalışma oranı %60 Fakat bios update olsa Daha kesin bir sonuca ulaşabilirdik
Gene aynı olur sebebi bios update olmadığı içinkardesim peki paralı spoofer alsamdamı calısma oranı gine düşük olur ? yoksa çalışabilirmi
You need to change every single thing. If you do the same as described, u may get no ban.its not working 100 percent right? like after 2 days u got banned again?
I haven't been banned for 4 days?its not working 100 percent right? like after 2 days u got banned again?
Dostum geç gördüm kusura bakma hemen ekliyorumisimsiz#0045 yapamadımda yardımcı olurmusunuz
Post automatically merged:
isimsiz#0045 yapamadım yardımcı olurmusunuz
Mad spooferin amacı log temizlemesi knk bende kullanmadığım takdirde çalışmadımad spoofer kullanmasak bişey değişirmi.Neleri değiştiriyor mesela spoofer.Biz manuel olarak değiştirsek?
Log bırakmaması için dedim
Teşekkürler reis sağol paylaşım için.Mad spooferin amacı log temizlemesi knk bende kullanmadığım takdirde çalışmadı
Post automatically merged:
Yaptıktan sonra ban yiyenler Ve Yapamayan arkadaşlar varsa Bu mesaja alıntı yapıp Discord bırakırsa sevinirim yarın Hepinize tek tek yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?