Thanks for sharingMerhaba Arkadaşlar Valorantta Çok Hesap Banlattığım için Kullanıp Kendim Açtığım yöntemlerden Birini Sizlerle Paylaşmak İstiyorumAdımlar:
1. Temiz Bir Format Atıyoruz
2. Size Verdiğim Spooferi İndiriyorsunuz
3. Valorant Remove hwid klasörünün içindeki cleaner - valorat - valorant 2 Dosyalarını Çalıştıryorsunuz ayrı ayrı
4. Cmd yi Yönetici Olarak Açıyorsunuz Ve cd komutu ile dosyanın bulunduğu konuma giriyorsunuz
örnek "cd C:\Users\pc\Desktop\- Pulbic Release2" yazıp enter tuşuna basıyorsunuz
5. AMIDEWIN /bs /su Yazıyorsunuz
6. AMIDEWIN /bs "buraya seri numaranızı yazıyorsunuz"
7. AMIDEWIN /su auto "bunu yazmanız yeterli
böylece anakart seri numaranızı değiştirmiş oluyorsunuz
8. Tmac İndirip Mac Adresini Değiştiriyorsunuz
9. Daha Sonra Valorant'ı İndirip Kurabilirsiniz
It's not been fixed still works but you also have to raid now with amidewin amidewin alone it's not enough this changes you mother board serials but not add and they do Mac hiwd and ssd ban so amidewin for motherboard and raid for sdd and the change Mac adressIt's been fixed a lot, guys, for your information.
Evet kafayı yemeğe yakınım woofer çalışmıyor sync çalışmıyor diğerlerine bakıyorum onlarda çalışmıyor bırak ücretsizi para verip açtıramıyorum banımıNe yazık ki artık çalışmıyor. Şu an paralı spooferlardan dahi çok şikayet geliyor. Ortalık biraz durulana kadar dikkat etmek faydalı olur.
Eğer süresiz ban değilse beklemek en mantıklısı gibi duruyor.Evet kafayı yemeğe yakınım woofer çalışmıyor sync çalışmıyor diğerlerine bakıyorum onlarda çalışmıyor bırak ücretsizi para verip açtıramıyorum banımı
fix yemiş hocam maalesef.kullanan biri dönüş yapabilirmi ona gore ban yemeye değer şekilde oynucam
hayır çalışmıyorŞuan çalışıyor mu? Spoofer aramaktan bıktım yapmaktan ayrı bıktım bitsin istiyorum artık çözüm elde eden var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?