hwid ban 3 4 aya biter. yeni hesaplarla girdiğinde sure uzamamazMerhabalar. Dün HWID ban yedim ve girdiğim her hesap banlanıyor.
Bu HWID Banının süresi ne zaman bitiyor?
Her yeni hesap açıp girdiğimde ban atıyor peki bu HWID ban süresini uzatıyor mu?
Her yeni hesap açtığında evet uzuyor ban yediğin taktirde her hwid banın süresi 4 ay atıyor ve hwid banın olduğun için her girdiğin hesap ban yiyorMerhabalar. Dün HWID ban yedim ve girdiğim her hesap banlanıyor.
Her yeni hesap açıp girdiğimde ban atıyor peki bu HWID ban süresini uzatıyor mu?
hwid 4 aylık atılıyor. spoofer yaparak kurtulabilirsin başka çaresi yok.Merhabalar. Dün HWID ban yedim ve girdiğim her hesap banlanıyor.
anakart gigabyteda ücretsiz spoofer var mı?Anakartın asus ise https://memoryhackers.org/konular/asus-anakartlar-icin-spoofer.266483/ bu konudan da yardım alabilirsin.
kanka birşey sorucam memory ui yi gönül rahatlığıyla indirebilir miyim? virüs var mıdır?bende de aynı problem var 4 ay beklemek zorundayız ne yazıkki.
Geçmiş olsun öncelikle çok kötü bir durum yeni hesap daha açma kanka anakart ssd çoğu yere ban atılmış olabilir bundan dolayısıyla 4 ay ara ver valoyaMerhabalar. Dün HWID ban yedim ve girdiğim her hesap banlanıyor.
umarımaynı olay 3 ay kadar sürmüştü bende de umarım biranönce sonlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?