bence 1 duellocu 1 sage 1 skye 1chamber/brim/viper 1sovaBence en iyi kombinasyon duelistsiz kombinasyonlardir cunku duelistler onden gidip olmekten baska bi ise yaramazlar. support karakterlerle 5li bir takim kurmak mukemmel. tabi maplere gore degisiklik gostermekle beraber benim favori kombinasyonumu yaziyorum:
Sage, Skye, Viper, Chamber ve Killjoy
bu kombinasyon inanilmaz guzel sidelari mukemmel korursunuz saldirida da smoke ve flush destegi ile girislerde asla sorun yasamazsiniz.
-sizce bu takimdaki sorunlar ne olabilir
-hatalar nelerdir
-hangi karakter eklenmeli
-sizin favori takiminiz nedir
knk 2 can veren olmasinin sebebi sadece can vermeleri degil skye flush ile kor eder info alir kurtla iceri sokar ve ayni zamanda can verir. amator duzeyde canin full olmasi motivasyon acisindan onemli cunku.-sizce bu takimdaki sorunlar ne olabilir
-Cevap: 2tane can veren yerine entry ?
-hatalar nelerdir
-Cevap : Hatası Entry Yok
-Cevap :jett veya neon sight hızlı girmek için
Cevap : Neon - Sage - Cypher - Viper - Skye
duellocuya neden gerek olsun ki knk onden girip olmesi icin mibence 1 duellocu 1 sage 1 skye 1chamber/brim/viper 1sova
aga düello karakteri dumduz koşup ölmek için yok skye flash atıcak düello gidip vurucak sonra hızlı kaçmak için gücünü kullanıcakknk 2 can veren olmasinin sebebi sadece can vermeleri degil skye flush ile kor eder info alir kurtla iceri sokar ve ayni zamanda can verir. amator duzeyde canin full olmasi motivasyon acisindan onemli cunku.
dedigim gibi hicbir duelist bence bu supportlar kadar destek veremez o yuzden duelistle degisilicek bi karakter yok
Post automatically merged:
duellocuya neden gerek olsun ki knk onden girip olmesi icin mi
skye var direkt flushla icerdesin
knk side tarafina girdiginde tum takim girer neden bir kisi girsin ki hem neden kacalim amacimiz sidea girmek duellocu dedigin ornegin raze havadan ucup hizli iceri girerken heerkese acik hedef olmaktan baska bi sey olmaz ki herkes sana her yerden ates edebiliraga düello karakteri dumduz koşup ölmek için yok skye flash atıcak düello gidip vurucak sonra hızlı kaçmak için gücünü kullanıcak
raze dedin ondan devam edelim bak şimdi flash tan önce bombot var atıp info alabilir bombası var şüpheli yere sallayıp ordan adam öldüre bilir yada adamı kçırabilir hoplayıp zıplamasıda adam ona ateş ediyor diyelim hızlıca kullanarak kaça bilir illa havada gezmesine gerek yok yani sana hep kötü düellocular denk gelmişknk side tarafina girdiginde tum takim girer neden bir kisi girsin ki hem neden kacalim amacimiz sidea girmek duellocu dedigin ornegin raze havadan ucup hizli iceri girerken heerkese acik hedef olmaktan baska bi sey olmaz ki herkes sana her yerden ates edebilir
knk info icin garanti skye kurtu var raze bombotu neden kullanilsin ki info icin killjoy robotu var supheli yerde killjoy nanosür atar viper zehir atar hoplayip ziplayip nereye kacicak ki knk havadaki hizi bellli cok nadir kacarsin sen durup vurmak onun yerine cok daha iyi secenek olurraze dedin ondan devam edelim bak şimdi flash tan önce bombot var atıp info alabilir bombası var şüpheli yere sallayıp ordan adam öldüre bilir yada adamı kçırabilir hoplayıp zıplamasıda adam ona ateş ediyor diyelim hızlıca kullanarak kaça bilir illa havada gezmesine gerek yok yani sana hep kötü düellocular denk gelmiş
takıma jett veya neon lazım yüksek eloda oynadıysan eğerki o zaman anlarsın jett sis atıp deshler o sırada takım yeteneklerini kullanır ve sidea girerBence en iyi kombinasyon duelistsiz kombinasyonlardir cunku duelistler onden gidip olmekten baska bi ise yaramazlar. support karakterlerle 5li bir takim kurmak mukemmel. tabi maplere gore degisiklik gostermekle beraber benim favori kombinasyonumu yaziyorum:
bu kombinasyon inanilmaz guzel sidelari mukemmel korursunuz saldirida da smoke ve flush destegi ile girislerde asla sorun yasamazsiniz.
-hatalar nelerdir
yuksek elo dedigin professional duzeyde degilse her eloda oynadim nerdeyse ve kombinasyonu oynatmayi bilen biri icin inanilmaz guzel jetti sidea sokup oldurtmek bize bi sey getirmicektakıma jett veya neon lazım yüksek eloda oynadıysan eğerki o zaman anlarsın jett sis atıp deshler o sırada takım yeteneklerini kullanır ve sidea girer
Sage, Skye, Viper, Jett ve reynaBence en iyi kombinasyon duelistsiz kombinasyonlardir cunku duelistler onden gidip olmekten baska bi ise yaramazlar. support karakterlerle 5li bir takim kurmak mukemmel. tabi maplere gore degisiklik gostermekle beraber benim favori kombinasyonumu yaziyorum:
-hatalar nelerdir
guzel de kimin yerine sokucaksin birini gozden cikarmak gerek sonuctaBence bir takımda kesinlikle Breach olmalı diye düşünüyorum. Çok efektif bir karakter.
Sage veya Skye ikilisinden biri çıkabilir. 2 heal fazla. Bence Skye çıkmalı.guzel de kimin yerine sokucaksin birini gozden cikarmak gerek sonucta
ama amator seviyede canin 100kenle canin 5ken arasindaki ozguven farki cidden cok fazlaSage veya Skye ikilisinden biri çıkabilir. 2 heal fazla. Bence Skye çıkmalı.
Kesinlikle katılıyorum. Sage breach skye bunlar çok iyi olurBence bir takımda kesinlikle Breach olmalı diye düşünüyorum. Çok efektif bir karakter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?