Mümkün çünkü bir adam tanıyorum (arkadaşım değil) Kimsenin böyle bir şeyi bedavaya yapacağını sanmıyorum.Yapılabileceğini düşünüyorum fakat şu anda gündemde yok. Valorant kategorisini takipte kalabilirsiniz;
https://memoryhackers.org/forums/valorant-hile-hack.634/
Var, skin race diye aratırsan bulabilirsin hatta öyle bir yapmışlar ki her kill aldığında elindeki silahın skini değişiyor falan ama bu forumda öyle bir şey paylaşılmadı henüz.öyle bişey mümkün olabilir mi bilemem ama direk ban atar diye varsayıyorum hocam zor ama olursa eğer tecrübeli biri varsa deneriz umarım kullanımı süperüye üstü olmaz
Yapılır ama ne kadar güvenli olacağı tartışılır. Valorant CSGO gibi bir oyun değil gerçekten hile yazılımlarına karşı müsaade etmiyorlar. Vanguard bypasslansa bile güvenilmez.valorant için skin changer yazabilecek varmı? internetten baktıklarımın hepsi hem virüs hemde işe yaramazlar. eyer kodlama bilen biri bunu yapar ve memoryhackers da paylaşırsa çoğu kişinin ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorum.
Keşke o işler öyle ilerleseydics go daki kodu valoranta uyarlamanın bir yolu yokmu
valoyu duymadım skin için ama csgo oynayanlar youtube video atmak için skin hilesi yapıyorlar. riske değiyor onlar içinpublic olduğu sürece bi anlamı olacağını sanmıyorum ban riskini göze almaya değmez
Evet haklısın bromyapımı zor ve ban yedirebilir skin hilesinden ban yemektense esp aimbot hileleri açıp ban yemeyi tercih ederim x
csgo hile yuvası olduğu için değer tabi pc banı yok sonuctavaloyu duymadım skin için ama csgo oynayanlar youtube video atmak için skin hilesi yapıyorlar. riske değiyor onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?