Valorant için skin changer var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hocam valorant hilesi yetiyor ama skin changer olursa tadından yenmez

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sanırım böyle bir şet söz konusu değil daha öncede böyle bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum orda demişlerdi

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
skinchanger değilde skin swapper var ama paralı ücretsiz paylaşacaklarını düşünmüyorum

Üye
4 HİZMET YILI
valorant için skin changer yazabilecek varmı? internetten baktıklarımın hepsi hem virüs hemde işe yaramazlar. eyer kodlama bilen biri bunu yapar ve memoryhackers da paylaşırsa çoğu kişinin ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorum.
Keşke olsa ama net ban sebebi

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
bazı forumlarda mevcut fakat banlatıyor

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Serverden kontrol edilen dat’lar değiştirilemez. (Mermi sayısı, oyuncu lokasyonu, bomba patlama süresi) vb. Bu değerler değişirse sadece sizde öyle gözükecektir. Mermi sayısını 999 yaparsın ama aslında mermi 25’tir. Skinleri değiştirebilirsin ama sadece sende gözükecektir. Aşağıdaki videodaki dostumuzun yaptığı gibi. Kendine özel skin tasarlamış ve onları kullanıyor.
Kanka skın changer değil de herifin kullandığı hile acayip fena bişey benim onda gözüm kaldı o nasıl bir aim öyle karşıdaki adama bakarken soldaki adamı vuruyor böyle bir aimbot olsa tadından yenmez de çok kısa sürede fixlenir

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kanka skın changer değil de herifin kullandığı hile acayip fena bişey benim onda gözüm kaldı o nasıl bir aim öyle karşıdaki adama bakarken soldaki adamı vuruyor böyle bir aimbot olsa tadından yenmez de çok kısa sürede fixlenir
O adam kendisi ateş etmiyor xd oto fire özelliği var 360 derece FOV mzelliği de var. Mesela sen önindeki adamı görüyken arkadan birisi seni görebileceği kadar kafasını gösterirse anında arkasına, sağına, soluna adam her nerdeyse oraya dönüp vuruyor :D bu hile satılık falan değil yapan kişiyle konuştum. Sadece kendi kullandığını söyledi.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
O adam kendisi ateş etmiyor xd oto fire özelliği var 360 derece FOV mzelliği de var. Mesela sen önindeki adamı görüyken arkadan birisi seni görebileceği kadar kafasını gösterirse anında arkasına, sağına, soluna adam her nerdeyse oraya dönüp vuruyor :D bu hile satılık falan değil yapan kişiyle konuştum. Sadece kendi kullandığını söyledi.
Adamın kendisinin ateş etmediğini zaten biliyorum aimbot demişim orda görmüyon mu :D ne demek satılık değil SATACAK döve döve sattırırız :D

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
olsa ve keşke undetected olsa

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Olsa varya mükkemmel olur cs:go daki gibi en azından kendimizi tatmin etmiş oluruz. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...