Süper Üye
hocam valorant hilesi yetiyor ama skin changer olursa tadından yenmez
ne zamandır kullanıyorsun ve ban yedinmihocam valorant hilesi yetiyor ama skin changer olursa tadından yenmez
hocam zamanında radyant 200e kadar çıktım usta ama ban yedim yane zamandır kullanıyorsun ve ban yedinmi
valla hesaba yazık olmuş. o hesabı kenera alıp yan hesapla hile yapılabilirdi. sağlık olsunhocam zamanında radyant 200e kadar çıktım usta ama ban yedim ya
içim acıyor yemin ederim çok fazla tanıyan vardı bide ama yeniden geleceğiz inşallahvalla hesaba yazık olmuş. o hesabı kenera alıp yan hesapla hile yapılabilirdi. sağlık olsun
skin changerla skin swapper arasındaki fark nedirskinchanger değilde skin swapper var ama paralı ücretsiz paylaşacaklarını düşünmüyorum
birisinde skini seçebiliyorsun sabit skin oluyor diğerinde skinler sürekli değişiyorskin changerla skin swapper arasındaki fark nedir
Keşke olsa ama net ban sebebivalorant için skin changer yazabilecek varmı? internetten baktıklarımın hepsi hem virüs hemde işe yaramazlar. eyer kodlama bilen biri bunu yapar ve memoryhackers da paylaşırsa çoğu kişinin ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorum.
bildiğin varmı ne kadar baksamda hepsi sadece virüstübazı forumlarda mevcut fakat banlatıyor
kolaylıkta araştırıp bulursun isim vermek istemiyorum ama temizmi bilemembildiğin varmı ne kadar baksamda hepsi sadece virüstü
Kanka skın changer değil de herifin kullandığı hile acayip fena bişey benim onda gözüm kaldı o nasıl bir aim öyle karşıdaki adama bakarken soldaki adamı vuruyor böyle bir aimbot olsa tadından yenmez de çok kısa sürede fixlenirServerden kontrol edilen dat’lar değiştirilemez. (Mermi sayısı, oyuncu lokasyonu, bomba patlama süresi) vb. Bu değerler değişirse sadece sizde öyle gözükecektir. Mermi sayısını 999 yaparsın ama aslında mermi 25’tir. Skinleri değiştirebilirsin ama sadece sende gözükecektir. Aşağıdaki videodaki dostumuzun yaptığı gibi. Kendine özel skin tasarlamış ve onları kullanıyor.
O adam kendisi ateş etmiyor xd oto fire özelliği var 360 derece FOV mzelliği de var. Mesela sen önindeki adamı görüyken arkadan birisi seni görebileceği kadar kafasını gösterirse anında arkasına, sağına, soluna adam her nerdeyse oraya dönüp vuruyorKanka skın changer değil de herifin kullandığı hile acayip fena bişey benim onda gözüm kaldı o nasıl bir aim öyle karşıdaki adama bakarken soldaki adamı vuruyor böyle bir aimbot olsa tadından yenmez de çok kısa sürede fixlenir
Adamın kendisinin ateş etmediğini zaten biliyorum aimbot demişim orda görmüyon muO adam kendisi ateş etmiyor xd oto fire özelliği var 360 derece FOV mzelliği de var. Mesela sen önindeki adamı görüyken arkadan birisi seni görebileceği kadar kafasını gösterirse anında arkasına, sağına, soluna adam her nerdeyse oraya dönüp vuruyorbu hile satılık falan değil yapan kişiyle konuştum. Sadece kendi kullandığını söyledi.