Hangarscripti deneyebilirsin bromMerhaba ilk olarak anakartım asus prime b450m-a ii , woofer dahil bir kaç spoofer ve bir kaç manuel method denedim , delay banım yani val 5 kalkmıyor . ücretli olarak gerçekten bu işte iyi olan herkesin yaptıklarını değil de başka şeyler de yapan spoofer önerebilir misiniz (İade hakkı olursa iyi olur minimum 500-600 boşa para vermek istemiyorum)
Bende yaptm düzeldi dediğiniİade yapan olmuyor ve genel olarak bütün spoof mantiklari aynı sen git bios up down felan yap mac değiş modem resetle format at zaten büyük ihtimalle düzelir dostum
o tür şeyler gigabyte gibi anakartlarda işe yarıyormuş , çok denedim ama asus anakartım maalesef bu şekilde düzeltmiyorBende yaptm düzeldi dediğini
hangar scripte var. destek ekibiyle konussan onlarda yardimci olurMerhaba ilk olarak anakartım asus prime b450m-a ii , woofer dahil bir kaç spoofer ve bir kaç manuel method denedim , delay banım yani val 5 kalkmıyor . ücretli olarak gerçekten bu işte iyi olan herkesin yaptıklarını değil de başka şeyler de yapan spoofer önerebilir misiniz (İade hakkı olursa iyi olur minimum 500-600 boşa para vermek istemiyorum)
Hmm anladım bilgilendirme için teşekkür ederiz dostumo tür şeyler gigabyte gibi anakartlarda işe yarıyormuş , çok denedim ama asus anakartım maalesef bu şekilde düzeltmiyor
spooferları temp mi perm mi ustaHangarscripti deneyebilirsin brom
aynı şekil temp mi yoksa perm mi hocamhangar scripte var. destek ekibiyle konussan onlarda yardimci olur
woofer mesela yaptı iadeİade yapan olmuyor ve genel olarak bütün spoof mantiklari aynı sen git bios up down felan yap mac değiş modem resetle format at zaten büyük ihtimalle düzelir dostum
xor veya lust arasında kaldım sence hangisini tercih etmeliyimKaliteli spoofer istiyorsan temp spoofer var da şu an hatırlamıyorum bulduğumda ekleme yapacağım yorumum üzerine
Ben de onu söyleyecektim zaten lust aklıma gelmedi bana kalırsa lust spoofer al gerçekten kaliteli duruyor format falan da atmana gerek yok bios up veya downgrade falanxor veya lust arasında kaldım sence hangisini tercih etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?