immortal 2 elosunda karşımdaki adam 40 a 2 gitti duvardan full hs atıyordu.oha öle bişimi var
vay beeimmortal 2 elosunda karşımdaki adam 40 a 2 gitti duvardan full hs atıyordu.
Evet ben de alt hesaplarda kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim herhangi bir bilgin var mı bu konu hakkında?1709 sürümünde hwid ban yemiyorsun diye biliyorum bende kullanmıştım bi ara hwid yemedim fakat hesabım banlandı
İnternete yaz 1709 windows diye orada var onu kurucaksın öyle oluyor fakat format a mı giriyor bilmiyorumMerhabalar son zamanlarda valorant türk serverinde birkaç oyuncu grubu bulunmakta, kendileri hile kullanıyorlar. Partilerine katıldığımda ise tek sorduğum soru şuydu "HWID banı yemiyor musunuz?" Onlar da bana dedi ki " windows sürümü 1709 " olması lazım dediler.
Dostlar bu windows 1800 ya da 1709 tam hatırlayamıyorum o sürümü nasıl yapacağım bilen birisi var mı?
özelden yaz sana nasıl yapılır anlatyayımMerhabalar son zamanlarda valorant türk serverinde birkaç oyuncu grubu bulunmakta, kendileri hile kullanıyorlar. Partilerine katıldığımda ise tek sorduğum soru şuydu "HWID banı yemiyor musunuz?" Onlar da bana dedi ki " windows sürümü 1709 " olması lazım dediler.
Dostlar bu windows 1800 ya da 1709 tam hatırlayamıyorum o sürümü nasıl yapacağım bilen birisi var mı?
Anladığım kadarıyla driverlar sorun yaratıyor ve birkaç şey doğru düzgün çalışmıyor. 1709 sürümde valorantta HWID ban yemiyorsun, HWID ban yememek için 1709 sürümüne geçmek bence gereksiz bir şey. Tüm forumu gezdim dolaştım ama şimdi 1709 sürümüne geçmeme kararı aldım, bir oyun için sürüm değiştirmeyi istemiyorum.1709 surumunun ne ozelligi var
Evet okudum dostum çok sağolasın ama sürüm değiştirmeyi düşünmüyorum birkaç sıkıntı yaratıyormuş o yüzden geçmeyi düşünmüyorum çok sağolasın tekrardan :knaka technopath da vardı ben bakmıştım makaleyi iso dosyasını bulabilirsin ordns
ne wtfimmortal 2 elosunda karşımdaki adam 40 a 2 gitti duvardan full hs atıyordu.
dördüncü büyük güncellemesi ve Redstone kod adları altındaki bir dizi güncellemenin üçüncüsüdür1709 surumunun ne ozelligi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?