Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Maç kazanma oranı bu sezon %57 şu an genel olarak %50 ne düşük ne yüksek sayılır. 14 yaşında kardeşime ait hesap sadece sponsoru bendimHesap kazanma oranı nasıl? kazanma oranınız yüksek mi?
Eyvallah hocam sağolasın aslında bir esprisi yok hesabın ama işteGüzel hesap parasıda güzel inş satarsın
fiyat pahalı dayı bence dusurHesabın ilk sahibi benim mail devredilecek veya değiştirilecek
Nick değiştirme hakkı var
Hesap TR hesabı
9 Ajan %100 geri kalan %50-75 kontrat
13550 TL Valorant satın alma geçmişi
10000 TL benim istediğim
Amazon gaminge bağlı hesaptı 8 9 parça malzeme alındı spray uğurluk kart vs.
6 tane BP alındı
13 tane bıçak var.
Güncel rank dia 1 ama aktif olarak oynandığı için min plat 2 max dia 3 olabilir satıldığında (satılırsa)
Fiyat gayet yerinde dostum alan kişi sadece skine para vermiş gibi olacak bekleme yok ve ihtiyacım olduğu için satmıyorum o yüzden satılıp satılmamasının pekte bir önemi yokfiyat pahalı dayı bence dusur
kaç saat oynama süresi var?Hesabın ilk sahibi benim mail devredilecek veya değiştirilecek
Nick değiştirme hakkı var
Hesap TR hesabı
9 Ajan %100 geri kalan %50-75 kontrat
13550 TL Valorant satın alma geçmişi
10000 TL benim istediğim
Amazon gaminge bağlı hesaptı 8 9 parça malzeme alındı spray uğurluk kart vs.
6 tane BP alındı
13 tane bıçak var.
Güncel rank dia 1 ama aktif olarak oynandığı için min plat 2 max dia 3 olabilir satıldığında (satılırsa)
Locked-İn turnuvasında verilen ödüller ( title ve uğurluk) ve Game Changer titleside var hesapta ( buna önem verenler var nedendir bilmiyorum zevk meselesi sanırım)
Tracker'e göre 1022 saatkaç saat oynama süresi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?