valorantın kendi sitesinden direk indir dedimValorantın kendi sitesinden mi indiriyorsun yoksa başka bi kaynaktan mı.Normalde engellememesi lazım ama
windows defenderi kapa reisMerhaba valorantı indirdim ve indirdiğimde çift tıkladım fakat
Ekli dosyayı görüntüle 40819
ek bilgiye bastım yine de çalıştır dedim fakat ekrana hiçbir şekilde kurulum gelmiyor
bunun sebebini bilen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim.
İnternette şunu buldum istersen ilk Smartscreeni kapat yükle sonra tekrar açarsın:
SmartScreen’i tamamen kapatmak için şunları yapın.
- Windows tuşuna basın ve SmartScreen yazın.
- Arama sonucunda gelecek ”Smartscreen ayarlarını değiştir” butonuna tıklayın.
- Son taraftan ”Windows SmartScreen ayarlarını değiştir” butonuna tıklayın.
- ”Hiçbir şey yapma” seçeneğini işaretleyin.
Defender kapalıwindows defenderi kapa reis
Oyun güzel kardeşim ama sana tavsiyem konuyla alakasız yorum yapmagüzel mi oyun beklemeye değer mi ona göre düşürmeye çalışcam
Arka planda çalışan bi valorant yüklemesi varsa görev yöneticisinden onu kapat veyahut smartscreeni kapattıktan sonra pcye res atmak gerekiyor da olabilir bir kere res at.Ekli dosyayı görüntüle 40820
Böyle birşey geldi çalıştır dedim yeniden hiçbirşey gelmiyor
Post automatically merged:
Defender kapalı
valorantın kendi sitesinden indiriyorum onuda yaptım fakat gelmiyor nedenseArka planda çalışan bi valorant yüklemesi varsa görev yöneticisinden onu kapat veyahut smartscreeni kapattıktan sonra pcye res atmak gerekiyor da olabilir bir kere res at.
Post automatically merged:
Ama ilki daha olası geliyor bana sonuçta smartscreen gelmedi bu sefer.
nereden indiriceğim link atabilme şansınız var mıyanlış yerden indirmişsin kardeşim.
kankam valorantın sitesinden indirebilirisn.nereden indiriceğim link atabilme şansınız var mı
zaten oradan indiriyorum kardeşimkankam valorantın sitesinden indirebilirisn.
Yok demek istediğimi anlamadın önceden çalıştır dedin ya şu mesjaında:valorantın kendi sitesinden indiriyorum onuda yaptım fakat gelmiyor nedense
Böyle birşey geldi çalıştır dedim yeniden hiçbirşey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?