I didn't think of that. Thanks for informing, I'll try it.You don't have to use cheat engine, try reading pointers, finding offsets with IDA, editing variables etc. Assault Cube recommended because there is no AC in place, good for beginners.
free spooferleri format atarak bios update yaparak dene olmuyorsa yapacak bişey yok xdCidden ilgi çekiyor ama spoofer nereden sağlayabiliriz o biraz sıkıntıda kalıyor işte.
bunun için kod bilgisi lazım hileyi derlememiz lazımkurulum videosu gibi bir şey yok mu ben tam yapamadım da yardımcı olacak var mı
hile kullanımda değil mi yani pek anlamadımbunun için kod bilgisi lazım hileyi derlememiz lazım
kullanımda değil şuan hileyi derleyen birilerini bulucaksın onlardan isticeksin ya da kendin derliceksin kodlama bilgin varsahile kullanımda değil mi yani pek anlamadım
kodlama bilgim malesef yok yine de teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinkullanımda değil şuan hileyi derleyen birilerini bulucaksın onlardan isticeksin ya da kendin derliceksin kodlama bilgin varsa
then help us tooi have a friend who knows to code i will ask him to try it and test it
evet detectBan yedirir mi ?
kurulum falan yok sadece bazı kod hataları var düzeltip derliyosun kod bilgisi lazımnasıl kurulacağına dair kısa bir video olsa anlamayan arkadaşlar için iyi olurdu eline sağlık güzel paylaşım.
harbi ya derleyemiyoruz ; (ah bi de kodlama bilsek
banada atabilir misin face injectorukendim esktra face injector v2 kullanıyorum sıkıntı olur mu?
nerden anladın ne oldugaliba calısmıyor artık
eski olduygu ıcın bıraz oyle dusundum kankanerden anladın ne oldu
hayır ne alaka çalışıyoreski olduygu ıcın bıraz oyle dusundum kanka
tamam ya niye kızıyor gibi laf ediyonhayır ne alaka çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?