en son 420 olur hocamen son kaç olur
Hesaba ne kadar yatırıldı ve güven nası olucakHesap güncel olarak Gold 1 dir. İçeriği de resimlerde görüldüğü gibidir. Banı cezası yoktur, hesap geri alınmaz ilk maili bendedir ve geri alınmaya dair sorun yaşarsanız her türlü yardımcı olurum.
Hesap sıfıra yakındır
ion vandalın renkleri hariç bütün yükseltmeleri fulldür
Fiyat olarak aklımda 450tl istanbul içi elden, yine de teklif alırım.
güven konusunda bazı bilinen sitelerde onlarca satışım var onu gösterebilirim ve telefondan iletişime geçebiliriz bir sorun sıkıntınız olduğunda rahatsız edebilirsiniz, hesaba da yaklaşık o civarlarda miktar yatırdım kar amacı gütmüyorumHesaba ne kadar yatırıldı ve güven nası olucak
valla hocam alıcı çıksın yaparım nedir ki400 yap en son millet rahat etsin hocam
Toplam ne kadar yatırıldı hesabagüven konusunda bazı bilinen sitelerde onlarca satışım var onu gösterebilirim ve telefondan iletişime geçebiliriz bir sorun sıkıntınız olduğunda rahatsız edebilirsiniz, hesaba da yaklaşık o civarlarda miktar yatırdım kar amacı gütmüyorum
Post automatically merged:
valla hocam alıcı çıksın yaparım nedir ki
aracı yok istersen dcden istersen telefondan veya elden halledebiliriz güvence olarak belirli sitelerde onlarca satış yaptığım hesaplarımı gösterebilirim.aracı kim
yağmacı vandal hariç takas düşünmüyorum kankacımtakas varsa yağmacı karambitli 1k vp li hesap var takas edebiliriz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?