anakarta atar genellikle işlemciyi atcağını zannetmiyorumEvet arkadaşlar zor bir soru daha... Yeni işlemcimi takmadan eski işlemcim ile valorantta hwid veya delay banı yesem. ardından FORMAT Atıp yeni işlemciyi taksam ve bios sürümünü düşürsem, Valorant banım kalkar mı?
konuyu nereye açacağımı çözemedim yanlış ise yetkililer taşırsa sevinirim
bilmiyorum ki sorun da ordaBu sorunun net bir cevabı yok ki nereye ban attıklarını nereden biliyorsun
SSD, Anakart bu ikisi çok yüksek ihtimal...riot nereye ban atıyor belli mi?
harddisk banı atıyo valoEvet arkadaşlar zor bir soru daha... Yeni işlemcimi takmadan eski işlemcim ile valorantta hwid veya delay banı yesem. ardından FORMAT Atıp yeni işlemciyi taksam ve bios sürümünü düşürsem, Valorant banım kalkar mı?
knk benim bildiğim ana kart üzerindne ban atılıyor ya da internetine de ban atıyor olabilir ama işlemciye değil knk o kadarını biliyorumEvet arkadaşlar zor bir soru daha... Yeni işlemcimi takmadan eski işlemcim ile valorantta hwid veya delay banı yesem. ardından FORMAT Atıp yeni işlemciyi taksam ve bios sürümünü düşürsem, Valorant banım kalkar mı?
işlemci kaynaklı olduğunu sanmıyorum hdd ve anakartta atıyorlar işe yaramaz büyük ihtimalleEvet arkadaşlar zor bir soru daha... Yeni işlemcimi takmadan eski işlemcim ile valorantta hwid veya delay banı yesem. ardından FORMAT Atıp yeni işlemciyi taksam ve bios sürümünü düşürsem, Valorant banım kalkar mı?
İşlemciye ban atmıyor anakart ...vs ban atıyorEvet arkadaşlar zor bir soru daha... Yeni işlemcimi takmadan eski işlemcim ile valorantta hwid veya delay banı yesem. ardından FORMAT Atıp yeni işlemciyi taksam ve bios sürümünü düşürsem, Valorant banım kalkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?