Süper Üye
driverlerin güncel olduğuna eminim ama bios olarak neyden bahsettiğinizi anlamadımbu fps bu sisteme göre normal değil. BIOS ve diğer driverlarin güncel olduğuna emin misin?
PC yeni ise bios ilk sürümdedir biosu güncelle anakart adın ve biosunu yazarak güncel biosu bulabilirsin bunun dışında burda FPS arttirma yöntemleri verirdim ama senin sıkıntın başka ısınma sorunu için PC oyundayken kaç derece oluyor baktinmidriverlerin güncel olduğuna eminim ama bios olarak neyden bahsettiğinizi anlamadım
yok ısınma değerleri normalde hiç fazla ısınma olmuyorPC yeni ise bios ilk sürümdedir biosu güncelle anakart adın ve biosunu yazarak güncel biosu bulabilirsin bunun dışında burda FPS arttirma yöntemleri verirdim ama senin sıkıntın başka ısınma sorunu için PC oyundayken kaç derece oluyor baktinmi
Böyle bir şeye ilk kez denk geliyorum. Sorunun işlemci darboğazından olabilir. İşlemciyi değiştirmeye bak bence.yok ısınma değerleri normalde hiç fazla ısınma olmuyor
knk ayarları tek tek dener misin belki darboğaz vardır en düşükten en yükseğe doğru ayarları dene fps değerlerine bakyok ısınma değerleri normalde hiç fazla ısınma olmuyor
kankam anakart çok eski driveri bile yok öyle söyleyeyimkanka normal değil parçaların yıllarını falan bi kontrol et anakartın ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?