aynen kekler detected olma imkanı yoktu zaten bir an korkmuştuk valo içinhwid ban değil diye birşey yok gün geçtikçe açtıpın hesapların süresi dahada düşecek ve 2 hafta içinde hesaplar en fazla poligon kadar dayanmaya başlayacak hwid ban yemişsin . Tek çözümün spoofer kullanmak. Ayrıca forumda loaderda flag olabiliceği duyruldu . o sebeple pubg kullanman dolayısıyla bile valodan ban yemiş olabilirsin
kanka direk hwid ban oluyor o hatta yetkililerle iletişime geçince ya 3 ay yada süresiz ban yediğini söylüyorlar onu açmak için ya bekleyeceksin ya da spoofer kullanacaksın.Geçtiğimiz günlerde main hesapim banlandı ve 3üncü parti yazılım kullanmadım bilgisayarimda memoryhackers'ın loaderi hariç hiç bir loader yok ve valorant'dada ile kesinlikle açmadım
açtiğim tüm hesaplar 12 saat içerisinde balanıyor ve yediğim ban hwid değil çünkü açtiğim yeni hesaplarda 1-2 el oyuna girebiliyorum ama direkt ban yiyor dediğim gibi hiç bir hile yazılımı kullanmıyorum
memoryhackers harici ondada pubg mobile ve Lpreborn kullanıyorum benim gibi başka ban yiyen varmi ve bunun bir çözümü varmi???
fazla belli etme aga hileyi yoksa yersin böyleaynı şekil benim de böyle
vanguard nasıl kapatılır, silmek mi lazımvanguarddan dolayı ban yemişsin çaresi yok malesef ücretli spoofer bulup açabilirsin sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?