d3 Σ x2
Süper Üye
O kadar yorum var okuyup adam gibi yorum yapan bi sensin kardeşim tebrik ediyorum chambera bakıcamBence chamber direkt ışınlanabilmesi var hızlıca peek atabiliyosun kill de çıkartırsan zevkli oluyo ultisi de operatör olduğu için güzel bence
Dostum hangi karakterlere sahip oldugunu belirtmemişsin ki, yinede ofansif bir karakter tercih ediyorsan alan koruması ve smokelarıyla retake atabilecegin için omen sakin oynamak istiyorsan cypher veya killjoy alıp bir bomba alanını kapatabilirsinArkadaşlar YENİ KARAKTER ALICAM Reyna gibi bir karakter önerin sebepleriyle.
Not:boş boş yorum yapmayın olan karakterleri söylemeyin oyunun verdiği karakterler reyna ve raze hariç karakter önerin fikriniz yoksa fikir sahibi gibi konuşmayın
hocam reyna ve raze hariç dediysem hangilerine sahibim senceDostum hangi karakterlere sahip oldugunu belirtmemişsin ki, yinede ofansif bir karakter tercih ediyorsan alan koruması ve smokelarıyla retake atabilecegin için omen sakin oynamak istiyorsan cypher veya killjoy alıp bir bomba alanını kapatabilirsin
Sevmedigim karakterler anlamında Dedigini zannettim kusura bakma,hocam reyna ve raze hariç dediysem hangilerine sahibim sence
değerli yorumun için teşekkürler dostum ama reyna gibi karakter diyorum yani kill odaklı peek atabiliceğim bir karakterCypher tercihimdir ofansif bir oyuncuysan side ı tek başına çok rahat güzel yerleşerek koruyabiliyorsun.
dostum kesinlikle neonArkadaşlar YENİ KARAKTER ALICAM Reyna gibi bir karakter önerin sebepleriyle.
Not:boş boş yorum yapmayın olan karakterleri söylemeyin oyunun verdiği karakterler reyna ve raze hariç karakter önerin fikriniz yoksa fikir sahibi gibi konuşmayın
hacı kayy o tam tek karakteri tek oynuyorsan kayy oArkadaşlar YENİ KARAKTER ALICAM Reyna gibi bir karakter önerin sebepleriyle.
ahh ismini unuttum bak skye gerçekten çok op oynamasını çözersen herkesi tilt eder 20 vurursunhacı kayy o tam tek daşak karakteri tek oynuyorsan kayy o
veya skye
Üzgünüm orayı tam okumamışım o zaman chamber sana uygun bir çar olacaktır en rahat peek atılan çardeğerli yorumun için teşekkürler dostum ama reyna gibi karakter diyorum yani kill odaklı peek atabiliceğim bir karakter
Hocam raze nerf yedi. Artık o kombolar yapılmıyor gibi bir şey buff gelene kadar oynanmazAdam gibi yorumdan kastın ne kanka? Ben sadece sana Reyna ile güzel killer çıkartabilirsin dedim tam bir hile çarı zaten. Taşıma potansiyeli var can çalması, hazret ile olaydan çıkması flashları olsun. Raze becerebiliyorsan çok kıvrak aim ile yokedebilirsin.
takım icinse chamber öneririm chamber beya rank atlatıyoArkadaşlar YENİ KARAKTER ALICAM Reyna gibi bir karakter önerin sebepleriyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?