oyun dosyaların corruptlanmış büyük ihtimal. oyunu revo uninstaller ile kaldırıp tekrar yükler misin?Valorant'ta bazı tur başlarında karakter kafayı yiyor gibi oluyor ve kendi kendine eline bıçak classic alıp alıp duruyor. Bir bıçağa bir Classic'e geçiyor ve bunu hızlıca yapıyor sonra b basıp vandal alıyorum ve vandalın mermisini yuvaya classic de olan animasyon ile sürüyor. Sonra düzeliyor bunu daha önce yaşamış ve çözmüş birisi varsa yardımcı olabilirse çok yardımı dokunur, şimdiden teşekkürler.
Edit: Bu sorun uzun zamandır bulunmakta.
Evet daha önce silip yükledim ama işe yaramadıOyunu silip yeniden yüklemeyi denedin mi hiç
daha önce denedim olmadıoyunu denetim masasından kaldır tekrar indir kanka bendede olmuştu böyle yaptım düzeldi
Revo uninstaller hakkında pek bir bilgim yok acaba tam olarak ne işe yarayacağını detaylıca anlatabilirmisin?oyun dosyaların corruptlanmış büyük ihtimal. oyunu revo uninstaller ile kaldırıp tekrar yükler misin?
Bilgisayardan program vs kaldırırken arkasında dosya bırakmıyor komple temizliyor neyi kaldırıyorsan baya güzel , bence format at en iyi çözğm amaEvet daha önce silip yükledim ama işe yaramadı
daha önce denedim olmadı
Revo uninstaller hakkında pek bir bilgim yok acaba tam olarak ne işe yarayacağını detaylıca anlatabilirmisin?
daha önce oyunu oynadığımda aynı sorun vardı kafaya takmamıştım sonradan bilgisayar çok dolu olduğundan format attım hala aynı formattayım ama düzelmediBu sorunun aynısı bi kişide daha olmuştu ekran + karakter titriyordu eğer oyunu sil yükle yaptı isen düzelmedi ise format atıp denermisin.
format atmıştım önceden düzelmediBilgisayardan program vs kaldırırken arkasında dosya bırakmıyor komple temizliyor neyi kaldırıyorsan baya güzel , bence format at en iyi çözğm ama
revo uninstallerda bir silici program, oyunu tamamen kökten silerek deneyebilirsin.Evet daha önce silip yükledim ama işe yaramadı
daha önce denedim olmadı
Revo uninstaller hakkında pek bir bilgim yok acaba tam olarak ne işe yarayacağını detaylıca anlatabilirmisin?
daha önceden format atmış olmama rağmen düzelmemişti işe yarayacağını zannetmiyorum aslında, farkı bir önerin varmı?revo uninstallerda bir silici program, oyunu tamamen kökten silerek deneyebilirsin.
ekran kartınla alakalı olabilir mi? yanlışlıkla bir özellik aktif etmiş falan olabilir misin? nvidia denetim masasından falandaha önceden format atmış olmama rağmen düzelmemişti işe yarayacağını zannetmiyorum aslında, farkı bir önerin varmı?
Evet, çözümde'de belirttiğim gibi sırf daha fazla fps alıp ve viper smokelarından daha rahat görüş alabilmek için en düşükte oynuyordum fakat mecbur darboğazdan kaynaklı olduğundan dolayı orta ayarlara çekmek zorunda kaldımayarları biraz yükseltin. çok düşük görüntü ayarlarında sapıtıyor bilgisayar özellikleri biraz iyiyse
boyutu az olan dosyalardan bahsedebilirsen iyi olabilir. Ben sorunu çözdüm ama biri gelip konuya bakarsa yanlış dosyaları silmesinbu gibi sorunlarda oyunun kurulu olduğu yerden boyutu az olan birkaç dosya silerek te çözüme ulaşabilirsiniz otomatik onarım yapıyor (tabi sorun launcher ya da oyunun genelindeyse)
kanka oyuna sağ tıklayıp dosya konumunu aç dedikten sonra dosyalar çıkıyor zaten ve KB (kilobayt) cinsinden gözüküyor boyutları onun en az olanından birkaç tane silince otomatik onarım yapıyor launcher'ı başlatınca ama zaten yazdığım gibi bu method baya genel durumlar için oyun açılmıyorsa ya da hata alıyorsan vs.boyutu az olan dosyalardan bahsedebilirsen iyi olabilir. Ben sorunu çözdüm ama biri gelip konuya bakarsa yanlış dosyaları silmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?