Hwid ban sadece formatla geçecek bir durum değil bu yüzden yine giremez muhtemelenbilgisayara format attıktan sonra girersen belki ban yemeye bilirsin öbür türlü pc de hile olduğundan kaynaklı ban yiyebilirsin.
hwid ban yemışsındırArkadaşlar merhaba hile bildiğiniz üzere çok iyi ve legit oynamanıza olanak sağlıyor size sormak istediğim şimdi valorant yüklü diyelim oynadık 5-6 el sonra kaldırıp başka bir hesap açıp onda da aynı şekilde 4-5 el oynadık ve tekrar valorantı kaldırdık yine tekrardan yükledik bu sefer hilesiz oynadık şimdi önceki hesaplardan ban yersem son açtığım hesap ta ban yemiş olur mu hwid olarak yoksa son hesapta normal bir şekilde oynamaya devam edebilir miyim yani sormak istediğim soru yeni diğer ban yiyen hesaplara girmeden yeni hesaba girsem hwid yiyor muyum veya diğer hesaplara hiç girmeyip yeni hesap açsam uzunca süre oynasam diğer hileli hesap da hwid yemiş olsa son hesaba girdiğimde ondan da ban yer miyim?
konuyu yanlış yere açtıysam affola bir türlü öğrenemedim şu işi...
Muhtemelen Anakart banı yemişsindirmerhaba size birsey danisacagim bilginiz dahilinde ise .
ben 2020 yilinda R6 dan hwid ban yedim ve daha sonra hwid changer programlari ile otomatik butun bilgileri degistirerek tekrar 1 sene oynadim. Gecen aylarda pc ye format attim ve oyuna girdim sonuc husran direkt asil hesabim ban yedi.
benim size sorum R6 battle eye hangi parcalara ban atiyor ? benim ekran karti 2080ti bunu koruyarak ayni parcalar uzerinden sistem kurmam mi mantikli yoksa parcalari degistirerek mi ayni pc de ? asil onemli olan ekran karti seri no ban yemis oluyor mu ?
Büyük ihtimalle HWID ban yer ve bu formatla geçeçek bir durum değil.bilgisayara format attıktan sonra girersen belki ban yemeye bilirsin öbür türlü pc de hile olduğundan kaynaklı ban yiyebilirsin.
Oyunlar çoğunluklu anakart banı atar. Bunu google üzerinden araştırarakta bulabilirsinacaba bundan nasil yuzde yuz emin olabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?