Alıyorum VALORANT KİŞİYE ÖZEL HİLE

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar valorantta banlatmayan hile arıyorum gerçekten bu işi yapan kişiler ulaşsın aylık ödeme yapıcam her ay alıcam boşu boşuna dolandırmaya kalkmayın. Bu işi bilen biri varsa yazsın o ekmek yesin bende oyundan keyif alayım.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
discord adım :h_e_narmot

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
kanka discorddan iletişime geçtim de bi arkadaşıma sordum o zamanında sizin cs go hilenizi kullanıyordu cs go dan ban yememiş ama valorant hilesinden ban yemiş. İstediğin kadar legit oyna yine de ban yersin de
4 Aydır bir şikayet yok 1 haftalık dene ban yemeyeceğini garanti ediyorum önceden silent bot problem yaratıyordu bütün güvensiz özellikleri biz 4 ay önce kaldırdık kanka

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
4 Aydır bir şikayet yok 1 haftalık dene ban yemeyeceğini garanti ediyorum önceden silent bot problem yaratıyordu bütün güvensiz özellikleri biz 4 ay önce kaldırdık kanka
teşekkür ederim şuan 1 aylık başka bir yerden ürün satın aldım eğer sıkıntı yaşarsam sizin ürününüzü de denerim <3

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
teşekkür ederim şuan 1 aylık başka bir yerden ürün satın aldım eğer sıkıntı yaşarsam sizin ürününüzü de denerim <3
Hocam discord üzerinden iletişime geçer misin bilgi almak istiyorum da aldığınla ilgili ben de bu ara bir tane almayı düşünüyorum bir bakayım sizinkine de dsc: ashlity

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba, Discord ile ulaşım sağlarsanız; istediğiniz hile ile ilgili konuşabiliriz ve tarafınıza yardımcı olabilir. Ürünlerimizin test süreçlerini ve diğer iç hizmetlerini değerlendirmeniz konusunda yardımcı olabiliriz...

İyi forumlar...