Valorant Kodları exe veya dll çevirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
merhaba öncelikle, Şimdi Valorant Hile/Hack Konusunda bildiğiniz gibi ESP Hack kod paylaşıldı ancak bir çok insan yorumlara exe çeviremiyoruz yazmış.
bende uygulama olmadığı için çeviremiyorum.
ancak çeviren bissürü arkadaşımız vardır Çeviren arkadaşlar exe olarak atarsa nerdeyse Tüm Forum bu Şeyden kurtulur.
Bende Size böyle yardımcı olmak istedim.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
O konunun Başlığı: Valorant Simple Glow ESP [SOURCE CODE] C++
Atan Olursa Çok teşekkür ederiz :=)

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bende bekliyorum umarım yararlı bişeyler atarlar:kappajail:

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
merhaba bu valaront oyununu nasıl indirebilirim nerden düşürebilirim

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
oyun kapalı betada daha açık betaya düşmedı ....

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
isim vermek yasak ama bir yabancı site tamamen nasıl olacak anlatıyor yanlış hatırlamıyorsam exe de vermişti biraz araştırın bulabilirsiniz

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum kusura bakma ama o kodları atan arkadaşların kodlamanın k sinden anladığı yok andaval heriflerin genelde farklı platformlarda paylaşıoyorlar uc gibi bu denyolar da kodu kopyalayıp yapıştırıtyor kendi emeği gibi gösterip arkadaşlar bakın kod yazdım falan ulan denyo biraz ingilizcen olsaydı da kendin öğrenip yapsaydın ki adamlar bazı yerlerde söylüyor nasıl yapılacağını kdmapper falan olduğu da oluyor onu bile salağa anlatır gibi anlatıyolar ama bunlar anca çalsınlar kodu buraya yapıştırınca noluyo adminler falan plaket mi veriyo sana kendini mal durumuna düşürüyosun ki bu platformda kodlama yapan arkadaşlar da var ve onlar bu boktan şeylerle uğraşmıyor genelde ki haklılar öbür günlerde güncellemeler ile başları ağrıyabilir sizden tavsiyem uı gelmeden veya dll exe tarzı bu arkadaşların biryerlerini kaldırmamanız oooww çok iyi ellerine sağlık falan diye tek diyteceğim yorum olarak altına madem çaldın ya kaynak göster ya da nasıl yapılacağını anlat. kusura bakmayın sinirliyim 10 15 yaşında çocuklar kopyala yapıştır yapıyor kendini heçkır falan sanıyor ki millet offset bulma ile ne kadar uğraşıyor kaç satır kod yazıyor bunların umrunda değil...

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
dostum kusura bakma ama o kodları atan arkadaşların kodlamanın k sinden anladığı yok andaval heriflerin genelde farklı platformlarda paylaşıoyorlar uc gibi bu denyolar da kodu kopyalayıp yapıştırıtyor kendi emeği gibi gösterip arkadaşlar bakın kod yazdım falan ulan denyo biraz ingilizcen olsaydı da kendin öğrenip yapsaydın ki adamlar bazı yerlerde söylüyor nasıl yapılacağını kdmapper falan olduğu da oluyor onu bile salağa anlatır gibi anlatıyolar ama bunlar anca çalsınlar kodu buraya yapıştırınca noluyo adminler falan plaket mi veriyo sana kendini mal durumuna düşürüyosun ki bu platformda kodlama yapan arkadaşlar da var ve onlar bu boktan şeylerle uğraşmıyor genelde ki haklılar öbür günlerde güncellemeler ile başları ağrıyabilir sizden tavsiyem uı gelmeden veya dll exe tarzı bu arkadaşların biryerlerini kaldırmamanız oooww çok iyi ellerine sağlık falan diye tek diyteceğim yorum olarak altına madem çaldın ya kaynak göster ya da nasıl yapılacağını anlat. kusura bakmayın sinirliyim 10 15 yaşında çocuklar kopyala yapıştır yapıyor kendini heçkır falan sanıyor ki millet offset bulma ile ne kadar uğraşıyor kaç satır kod yazıyor bunların umrunda değil...
Ok Bukadar yazdığın için teşekkür ederim :D

stay high
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
merhaba öncelikle, Şimdi Valorant Hile/Hack Konusunda bildiğiniz gibi ESP Hack kod paylaşıldı ancak bir çok insan yorumlara exe çeviremiyoruz yazmış.
bende uygulama olmadığı için çeviremiyorum.
ancak çeviren bissürü arkadaşımız vardır Çeviren arkadaşlar exe olarak atarsa nerdeyse Tüm Forum bu Şeyden kurtulur.
Bende Size böyle yardımcı olmak istedim.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
O konunun Başlığı: Valorant Simple Glow ESP [SOURCE CODE] C++
Atan Olursa Çok teşekkür ederiz :=)
visual studio kullanıp birleştiriceksin çok zor değil kardes

Beğen♥Like♥At
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bende bekliyorum umarım yararlı bişeyler atarlar kulaniriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...