SxNy
Süper Üye
ban yemedim ve öneriyorum seversin sevmezsin tercihin seninkanka paylaştığın hile nisan ayında paylaşıldı biliyosundur umarım :d aim bypassı falan da yok ahk scriptleri çok daha güzel çalışıyor valorant trainer'in 1.4.1 sürümüne bakabilirsin
evetbu hile halen aktıf mı ?
atadığımız tuşa basılı tutunca otomatikmi ateş ediyo yoksa benim ateş etmemmi gerekiyo anlayamadım ?Herkese Selamlar dostlarım valorant hile açmak basit olsada hwid ban yediğiniz an psikolijiniz bozulabilir bundan dolayı her hileyi kullanmamanızı tavsiye ediyorum bu gösterdiğim legit hilesi hotkey yardımı olmadan çalışmaktadır örnek auto hotkey ile jett oynarken zıplayıp uçamıyorum vs.vb sorunlarda olabiliyor bu yüzden iyi haberim bu kötü haberim ise şuanda yeni gelen yama ile hile kullanırken dikkat etmenizdir neyse konuyu dağıtmadan videoyu sizlere sunuyorum
Kardeşim trigger ne demek bilmiyor musun? Adam karşına geldiğinde oto ateş ediyor. TriggerBot deniyor bunaatadığımız tuşa basılı tutunca otomatikmi ateş ediyo yoksa benim ateş etmemmi gerekiyo anlayamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?