eskiden bunları kullanıyodum bir şey olmuyoduArkadaşlar github da dolaşırken bi sayfaya denk geldim eğer python ve kodlamadan anlayan varsa bi baksın kendi de düzenlerse priv hale getirebilir belki diyerekten paylaşıyorum. Anlamayan arkadaşlar indirmesin sadece kodlamadan anlayan varsa kendisi düzenlesin eklesin bişeyler anlayanlar girsin baksın işinize yarayabilir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Belli olmaz belki kodlama canavarı birileri çıkıp düzenler geri getirirKanka zaten benim eski bir konum vardı fix yediler
çok hevesli okumaya başladım oysa anlamayan arkadaşlara kadar...Arkadaşlar github da dolaşırken bi sayfaya denk geldim eğer python ve kodlamadan anlayan varsa bi baksın kendi de düzenlerse priv hale getirebilir belki diyerekten paylaşıyorum. Anlamayan arkadaşlar indirmesin sadece kodlamadan anlayan varsa kendisi düzenlesin eklesin bişeyler anlayanlar girsin baksın işinize yarayabilir.
beleş olanlar ban yedirir kullanmamalısınız benceArkadaşlar github da dolaşırken bi sayfaya denk geldim eğer python ve kodlamadan anlayan varsa bi baksın kendi de düzenlerse priv hale getirebilir belki diyerekten paylaşıyorum. Anlamayan arkadaşlar indirmesin sadece kodlamadan anlayan varsa kendisi düzenlesin eklesin bişeyler anlayanlar girsin baksın işinize yarayabilir.
nasıl kullanacaksın?eyw çok saol bunun gibi birşey arıyordum
1 LEVEL : 5.000 XP
1 DM MAÇ : 900 XP
1 SAAT : 8 MAÇ
1 SAAT XP : 7.200 XP
1 GÜN XP : 172.800 XP
15 GÜN XP : 2.592.000 XP
15 GÜN LEVEL : 518.4
1 AY LEVEL : 1.036.8
1 AY XP : 5.184.000 XP
480 LEVEL XP : 2.400.000 XP
100 DM XP : 90.000 XP
100 DM SAAT : 12,5 SAAT
1 DM MAÇ : 900 XP
1 LEVEL : 5.000 XP
20 LEVEL : 100.000 XP
112 DM oynarsanız otomatik 20 level olur.
AYNEN Dİrekt banı çakar geçer vanguard acımaz bile olan size olun böyle free dolaşan kodlara güvenmeyin dikkat edin... paylayşım için teşekkürler size lafım yokVal5 yiyince üzülmeyin denemenizi tavsiye etmiyorum bu tür şeyler her ne kadar cezbedici olsa da ban riski çok yüksek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?