-
Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Kendim insyde destekli bir bios kullanıcısıyım, evet.laptop insyde anakart banını açar mı
Vac ban yiyorsun daha sonrasında hwide dönüyor her girdiğin hesap 1-3 gün de banlanıyor kesin olarak hile açmasan bile. Valoranttaki gibi direkt oyuna girememe yok girebiliyorsun yeni hesaptan ama bir sürenin ardından oto ban yiyorsun.Hocam Rust hwid ban ne alaka acaba? Rust tan VAC olarak yasaklanmıyormu
Rica ederizArkadaşımın Acer laptopu ve kendi Monster laptopum için ayrı ayrı satın aldık valodaki hwid bandan sonunda kurtulduk tskler tekrardan
İyi oyunlar.Son 1 aydır alıp denemediğim ürün kalmadı forumdaki neredeyse herkesi denedim hiç biri sorunumuzu çözemedi arkadaşımın laptopu ve benim masa üstü bilgisayarımızda olan hwidi 2 saatte halledebildi tekrardan +ref (2 saatte bizim uğraştırmamız iyi katlandı valla <3 sfhmaöhahhaafhalöh)
İyi oyunlar.+Ref satın alım sonrası 4. gündeyim halen bir sorun yok teşekkürler spooferın işe yarayıp yaramadığından emin olmak için bekledim ve evet işe yaradı. Tekrardan teşekkürler indirim de sağladığın için
İyi oyunlar.İlgi ve alakanız için teşekkürler. Görünür de işe yaradı 2. günün sabahından yazıyorum halen ban yemedim normalde ilk 2-3 saatimde ban yememe rağmen. Olumsuz bir gelişme olursa tekrar buraya yazarım ve tekrardan da teşekkürler. +ref
Evet başlıktada gördüğünüz gibi lol rust fivem gibi büyük oyunlarda işe yaramakta valo dahil bunlara, dönüş sağlıyorum.Fivem hariç lol valo ve rustta aktif hwid banım var tek denemede üçünden de istek kaldıracaksa discorddan istek attım dönüş yapar mısınız @CaptainGX
İyi oyunlar.lol ve rustta hwid banım kalktı valoyu denemedim ama yüksek ihtimal onda da işe yaramıştır fiyata göre kaliteli hizmet iyi satışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?