Trigger bot yapılıyormu yapılmıyormu bilmiyorum ama Kullanma bence ne olursa olsun 2-3 partiden ban atıyorlar boşuna 3 ay yeme tavsiye.Herkese merhabalar, valorantta Logitech LUA üzerinden kodlamalar ile trigger bot yapılabiliyor mu?
Ayrıca arduino kullanan var mı almayı düşünüyorum.
arduino nedir bro söylermisin nerde bulabilriizHerkese merhabalar, valorantta Logitech LUA üzerinden kodlamalar ile trigger bot yapılabiliyor mu?
Hardware aimbot oluyor. Software olanlardan daha safe durumda. Kolay kolay ban yemezsin. Dm dan çıtlattım sana bakarsın.arduino nedir bro söylermisin nerde bulabilriiz
kanka yapılıyormu bilmem ama kullan çoğu kişi öyle takılıyor şuan.Herkese merhabalar, valorantta Logitech LUA üzerinden kodlamalar ile trigger bot yapılabiliyor mu?
kardeşim banada gönderirmisin ?Hardware aimbot oluyor. Software olanlardan daha safe durumda. Kolay kolay ban yemezsin. Dm dan çıtlattım sana bakarsın.
iyi forumlar.
Tabii ki. Özelden detaylı bilgi verdim. Umarım işinize yarar.kardeşim banada gönderirmisin ?
yapılıyor ben 3 ay boyunca kullandım ne ban attıyor triggerbot nede sıkıntı cıkarıyor ama fps baya düşüyor mesela 200fps alırken 100 düşerHerkese merhabalar, valorantta Logitech LUA üzerinden kodlamalar ile trigger bot yapılabiliyor mu?
dostum sana nasıl ulaşabilirim lütfen bu konu hakkında yardım eder misinyapılıyor ben 3 ay boyunca kullandım ne ban attıyor triggerbot nede sıkıntı cıkarıyor ama fps baya düşüyor mesela 200fps alırken 100 düşer
ulaşabilirsin discord Armağan#9248dostum sana nasıl ulaşabilirim lütfen bu konu hakkında yardım eder misin
Dostum istek gönderdim sana bana da detaylı bilgi verme şansın var mı bu konudaulaşabilirsin discord Armağan#9248
Ardunio hakkında bilgi verebilir misin rica etsem mesaj kısmından veya discord falan ?sonuçta herşey riskli sadece trigger bot açıp 3 ay ban yemek çok saçma olur onun dışında arduino gerçekten iyi ben kullandım banda yemedim tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?