durum "unkown" paylaşan arkadaş belirtmemiş fakat rcsnin bir süre ban atacağını sanmıyorumban atıyor diye biliyorum bu tarz macro hile vsvs ?
Arkadaşa katılıyorum. Oynadığın sens ve çözünürlüğe göre editlenmiş bir ahk'yı başkasında aynı etkiyi vermeyebilir. Bunlara dikkat ederek güzelde bir video eklersen tadından yenmez.ahk ile yapılmış sonra exe yapılmış bu ban yedirtebilir direkt source olarak paylaşıp script olarak ahk hider ile kullanılabilir daha safe olur tabi bu benim düşüncem
bu arada hangi sens ve hangi çözünürlük ile kullanılmalıdır bilgi verir misiniz
hmmmm ;(it works but idk if its undetected and idk how to turn on the real no recoil
Bu çalışmıyormu ?Ekli dosyayı görüntüle 71076
%100 TESPİT EDİLEMEZ.
_____________________________________________________________________________________
OTOMATİK TABANCA = HERHANGİ BİR TABANCA VEYA YARI OTOMATİK SİLAHLA ATEŞLEME DÜĞMESİNE BASILI OLARAK OTOMATİK ATEŞLEME YAPARSINIZ (ÖRNEK GUARDIAN)
_____________________________________________________________________________________
GERİ TEPME YOK = DAHA HASSAS ÇEKİM İÇİN YARDIMCI, İLK ATIŞLAR TAM DOĞRU, AMA UZAKTAN BAĞIMSIZ BİR ŞEKİLDE HEDEF ALIYORSUNUZ!
TÜM FARELERDE ÇALIŞIR VE ZATEN %100 YAPILANDIRILMIŞTIR, OYUNU AÇMAK VE AÇMAK İÇİN TIKLAYINIZ!
" INSERT " KLAVYE BUTONUYLA AÇILIP KAPANIR
VİRÜS TARAMA:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
HİLE İNDİR:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
LÜTFEN BEĞENİLERİNİZİ, GERİ BİLDİRİMİNİZİ VE SORULARINIZI BIRAKINIZ.
HEPSİNİ KEYİFLE CEVAP VERECEĞİM.
TEŞEKKÜRLER, Rogerinn tarafından! s2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?