Günlük 200 aldığı hilenin içeriğini kes. 90 TL veririm kuzen.
İyi oyunlar dost < 33 günlük aldım sorunsuz güvenilir.
E moruk 200 tl hile alıyosun ban yemiyosun bide yazdığın şeye bak komiksin kuzenGünlük 200 aldığı hilenin içeriğini kes. 90 TL veririm kuzen.
İyi oyunlar dost < 3dün kendisiyle tanıştık gece geç saat olmasına rağmen ilgilendi kurdu tek tek ayarları yaptırdı güvenli 1 günde 20 maç attım 37 32 kil aldığım maçta oldu gayet safe güvenle alabilirsiniz
E moruk 200 tl hile alıyosun ban yemiyosun bide yazdığın şeye bak komiksin kuzen
İyi oyunlar dost < 3Uzun dönem FPS oyunlarında 3. Parti yazılımları denemiş ve tecrübe etmiş birisi olarak herşeyi bırakıp valoya başladım hesaba paralar yatırdım.
Ama bağımlılık bağımlılıktır yine hileye başvurduk hesabım 3 gün üst üste sabah akşam wallhack ile ranked maç gördü ama herhangi bir ban yemedim legit oynarsanız hakkını veriyor.
Burdan 200 TL'ye içeriğe bak kazık diyenlere 200tlye gidip bir hile alıp bir maç atıp ikinci maça girebiliyor mı sormak isterim.
Merhabalar websitemizden ürünlerimizin güncel durumlarını öğrenebilir , satın alım yapabilirsiniz. Otomatik teslimattır.Kankam hala aktif mi çalışıyor mu ?
İyi oyunlar dost < 3tamamen legit takılıyorum kaliteli pişman olmazsınız bir günlük denemenin ardından 30 günlük satın alım gerçekleştirdim. gerçekten kaliteli.
Ekli dosyayı görüntüle 108201
İyi oyunlar dost < 32 gündür kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım güvenilir tercih edebilirsiniz
Merhabalar ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi ve satın alım için konumuzda bulunan discord ya da telegram sunucularımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.sınırsız var mı ?
Majorden aldığım ürünü 2 gündür aktif olarak kullanıyorum ve şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Günde en az 8 saat Valorant oynuyorum ve performans açısından da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ürünü satın aldığım andan itibaren Majorden benimle yakından ilgilendi. Herhangi bir problem yaşamam durumunda yardımcı olacağını açıkça belirtti ve yaklaşık 3-4 saat boyunca eksiksiz bir şekilde destek sundu. Bu süreçte gösterdiği ilgi ve yardımseverlikten oldukça memnun kaldım.
Ayrıca, hiçbir satıcının sattığı bir ürün nedeniyle ban garantisi vermesinin mümkün olmadığını da belirtmek isterim. Ancak ben kişisel olarak henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım. Genel olarak hem ürünün performansından hem de Majorden’in sunduğu destekten oldukça memnun kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?