Ban Asla Açılamaz bir hile korumasına sahip demedim sıkı bir korumaya sahip dedim her oyunun hilesi vardırmakro yasak degıl kaldıkı guvenlıgıde sıkı degıl bılmeyen herkes gozunde abartmıs olayı 2-3 macta bı hile gelıyor ücretli hilesi mevcutdur
ücretli hileyi almış gene araplar biz türkler makroya daha erişemedik
Yakında Paylaşacağım No recoil makrosu hocamücretli hileyi almış gene araplar biz türkler makroya daha erişemedik
No Recoil yasaksa neden paylaşıyorsun ki? Kaldı ki vandal ve phantom ile sprey de ace bile alırsın o zaman ve takım arkadaşların bunu fark ederse direk 3 4 reporta HWID ban yiyorsun.Ban Asla Açılamaz bir hile korumasına sahip demedim sıkı bir korumaya sahip dedim her oyunun hilesi vardır
Post automatically merged:
Yakında Paylaşacağım No recoil makrosu hocam
Ben Yasak Olduğuna dair uyarıyorum zaten öyle birşey yaparsam uyarısını yaparım isteyenler var kullanmak isteyenlerde ayrıca bu no recoiller kolay kolay her oyuncunun gözünden anlaşılmazNo Recoil yasaksa neden paylaşıyorsun ki? Kaldı ki vandal ve phantom ile sprey de ace bile alırsın o zaman ve takım arkadaşların bunu fark ederse direk 3 4 reporta HWID ban yiyorsun.
but is not hackthank you very much i will test now very grateful
Ctrl + c Güzelmiş dostum ben oyunlar için anlattım :eger mouseunuzda varsa birsey olmaz ama eger uygulama acasan sıkıntı olabilir
3. Parti Yazılım, işletim sistemi ve diğer geliştirme platformunu sağlayan asıl şirketin haricinde bir kişi veya firma tarafından geliştirilip satılan veya dağıtılan yazılım parçacığıdır. ... Internet Explorer veya Paint, doğrudan işletim sisteminin üreticisi altından geliştirilip sunulduğu için 3. parti değildi r
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?