Kapalı betadan beri oynuyorum bu tweetler bana ait değil sadece yabancılar oyuncularıyla ilgileniyor bizimle neden ilgilenen yok sorun burda.Geçen gün riot supporta yazdım twitterdan adamlar pat diye yetişiyolar imdata ama onlarda TR'ye yardım edemiyorlarmış.inactivity of the account and isolated gameplay diyor ne zamandan beri oynuyorsun ya da takım oyununa aykırı bir şeyler yaptın mı kendi kafana göre oynayıp oyunların kayıp olmasına neden olabilecek bir şeyler ?
Her oyunda olduğu gibi yabancı destek hatları daha hızlı oluyor bunun sebebi bir nevi bizim oyuncularımız adamlara günde binlerce toxic ticket geliyor yok bu böyle etti bu böyle yaptı ban yedim bu oldu şu oldu adamlar yetişemiyor.Hile kullanmadıysan veya bilgisayarında o tarz bir program yoksa banlanma sebebinin reportlardan olduğunu düşünüyorum cevap geldiğinde yazabilirsen çok memnun olurum merak ettim.Kapalı betadan beri oynuyorum bu tweetler bana ait değil sadece yabancılar oyuncularıyla ilgileniyor bizimle neden ilgilenen yok sorun burda.Geçen gün riot supporta yazdım twitterdan adamlar pat diye yetişiyolar imdata ama onlarda TR'ye yardım edemiyorlarmış.
Bu arada bu yetkiliye durumu izah eden bir şeyler yazdım bakalım dönüş alabilirsem konuyu editlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?