Wink VALORANT için Manuel Sahtekarlık Nasıl Yapılır.
1. Windows'unuzu tamamen yeniden yükleyin (Bu, Windows'u yüklediğiniz sürücüyü biçimlendirmeyi içerir) Yalnızca Windows 10
1.5. TPM 2.0'ın kapalı olduğundan emin olun, Güvenli önyükleme ile aynı.
2. BIOS'u flaş edin, ASUS kullanıcıları için, belirli anakartınız için önceki bir BIOS'u veya yeni bir BIOS'u yükleyin. (yükseltme/düşürme). (bunun için öğreticiler var)
3. Seri numaralarını değiştirin (DMIEDIT) Sistem Seri Numarasını, UUID'yi ve Anakart Seri Numarasını değiştirin.
3.5. Sabit Disk Seri Numarası Değiştirici'yi kullanın ve tüm diskleri değiştirin.
4. Yeniden başlatın, düzenleme kaydedilmemişse seri numaralarınızı kontrol edin. (Benim için mb Seri Numarası asla kaydedilmiyor, VALORANT'ı açmadan önce değiştirmeniz yeterli.
5. Aygıt Yöneticisi>Ağ Bağdaştırıcıları>Kullanılan>Özellikler>Yerel Olarak Yönetilen Adres ve değeri bu formatta 12 karakterlik bir karmaşaya değiştirin. (4S03LFDI430M)
5.5. Windows'ta Wi-Fi/Ethernet'i açıp kapatın.
6. Tebrikler! VALORANT için başarıyla Spoofing yaptınız.
BAŞARILI BİR ŞEKİLDE SPOOF EDİLMEMİŞSENİZ, YA [sansürlü] BİR ŞEY YAPTINIZ YA DA ANAKARTINIZ DMIEDIT'İ DESTEKLEMİYOR YA DA BAŞKA BİR ŞEY - DMIEDIT YERİNE AMIDEWIN KULLANIN başka forumdan alıntıladım benim değildir