- Yasaklandı
-
array<material_instance_dynamic*> mesh3p_mids = read<array<material_instance_dynamic*>>(std::uintptr_t(actor) + 0xc90);
for (int a = 0; a < mesh3p_mids.size(); a++) {
if (auto instance = mesh3p_mids[a]) {
instance->set_vector_parameter(string::string_to_name(L"Fresnel Enemy Tint"), { 0, R, G, B });
}
}
bunun kodlanmış halini yapabilir misin @uhpep ? ve exe olarak mı olur olursa ban yedirir mi ?C++:array<material_instance_dynamic*> mesh3p_mids = read<array<material_instance_dynamic*>>(std::uintptr_t(actor) + 0xc90); for (int a = 0; a < mesh3p_mids.size(); a++) { if (auto instance = mesh3p_mids[a]) { instance->set_vector_parameter(string::string_to_name(L"Fresnel Enemy Tint"), { 0, R, G, B }); } }
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Parameter Names:
Fresnel Enemy Tint - To change the Vector-Parameter for enemys
Fresnel Ally Tint - To change the Vector-Parameter for allies
anladığım kadarıyla düşmanların renkleri daha belirgin olduğu için daha kolay ayırt etmemizi ve düşmanları daha kolay öldürmemize yarıyor. resimden onu çıkarttım, kesin doğru diyemem. bilgili bir kişi cevaplar diye düşünüyorumbu nasıl birşey ben hiç.bişey anlamadım
ama nasıl kuracaz nerden indircez hiçbir bilgi verilmemişanladığım kadarıyla düşmanların renkleri daha belirgin olduğu için daha kolay ayırt etmemizi ve düşmanları daha kolay öldürmemize yarıyor. resimden onu çıkarttım, kesin doğru diyemem. bilgili bir kişi cevaplar diye düşünüyorum
valla ya. ben bişey anlamadım bundanlütfen biraz bilgi verin direkt konu açıp paylaşım yapıyorsunuz.
sorma kanka ben de anlamadım valla unuttu her haldevalla ya. ben bişey anlamadım bundannasıl kurulum yapılıyo nerden indiriliyor hiçbişey yazmamışlar
denicem reis emeğe sağlık ama nasıl kurcamC++:array<material_instance_dynamic*> mesh3p_mids = read<array<material_instance_dynamic*>>(std::uintptr_t(actor) + 0xc90); for (int a = 0; a < mesh3p_mids.size(); a++) { if (auto instance = mesh3p_mids[a]) { instance->set_vector_parameter(string::string_to_name(L"Fresnel Enemy Tint"), { 0, R, G, B }); } }
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Parameter Names:
Fresnel Enemy Tint - To change the Vector-Parameter for enemys
Fresnel Ally Tint - To change the Vector-Parameter for allies
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?