Uzman Üye
bildiğin bir free color aimbot ya da macro tarzında bir şey var mı acaba teşekkür ederim şimdidenHocam hatırladığım kadarıyla o dt oldu güncelleme vesaire getirmiyolar ekleme yapmiolar. Forumlarda konusu çok gezmişti ama.
Hocam free olan color aimbotların çoğu dt bilgin olsun benimde bildiğim yok şuanlık. Forumda çoğu kişi satıyor trade hub dan bi bak istersen çok pahalı deil hepsi.bildiğin bir free color aimbot ya da macro tarzında bir şey var mı acaba teşekkür ederim şimdiden
free clor aimbot tarzında bir şey vardı evet fakat bende tam olarak hatırlamıyorum
free clor aimbot tarzında bir şey vardı evet fakat bende tam olarak hatırlamıyorum
hatırlıyorum kullanmıştım 2 güne banBi ara netflix diye bir color aimbot vardı hatırlayanlar bilenler yardımcı olabilir mi ne olduğu hakkında bulabilsem kullanacaktım free color aimbot tarzında bir şey bulamıyorum ya da ne bileyim macro gibisinden şimdiden cevap veren herkese çok teşekkürler ^^
mesela hocam öneri mouseler nelerdir makroda kulanabilecegimiz bilgi verirmisin?valorant sureklı makro konusunda hasssas ve degısıyor ama makrolu mous kullanarak kendınız banlanmadan makro yapabılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?