Valorant neye ban atıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yürüyen cinsellik
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
paronayaklık yapma bence ekran kartı ram veya anakart dan ban yersin fare klavyeden yemen imkansız<

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
I usually record some simple things, like skips and simple recoils ... and not BAN at time.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Usta çok derin düşünüyorsun bir oyun için değmez bu kadar düşünce :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle merhabalar arkadaşlar ben açık beta da iken ban yedim zaten mevzuyu biliyorsunuz banlar kalkmadı her neyse ben de yeni bir sistem topladım. Şimdi sorum şu ben ban yedikten çok sonra bir adet kulaklık almıştım pahalıda bir kulaklık şimdi yeni sistemim de her şeyi değiştireceğim tabii ama bu kulaklık ban yedikten çok sonra alındı ancak bu kulaklık sisteme takılı iken yeni hesap açmıştım ve o hesapta ban yemişti acaba bu kulaklığı kullanmam da bir sakınca olur mu? Ve ilk banı yediğimde sistemimde kullandığım mouse vardı sanırım onuda kullanmamam gerekiyor peki sizce değiştirmem gereken başka bir şey var mı internet mac adresi vs?
hocam herkes böyle yazmışda hwid yiyen arkadaşı dün yeni pc aldı herşeyi değiştirdi interneti bile sadece klavye mause kulaklık ve monitörü değiştirmedi ama yine hwid ban yedi yani arkadaşım ya klavyedene ya mausede yada monitörden bile ban yedi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kulaklık mouse klavye tarzı ekipmanlara ban atılmıyor böyle bir şey mümkün değil

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Mouse a ve klavyeye ban atmıyor tabıı kı ışlemcıne atıyor ama onun da etrafından ğezme yöntemlerı mevccut sorun yok yanı

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
monitörden de ban atılıyor arkadaşlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
anakart , ekran kartı banlarını duydum da kulaklık banını ilk defa duyuyorum ama kulaklığa ban atılmıyo diye biliyorum knk

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
eger voıce chat dıyorsan tek kalan adamın oyununu etkıleyecek sekılde sureklı konusamalar rahatsız etmeler ve sureklı kufulere ban atıyorlar chat banı da aynı sekılde oyunda ıse antıhack sıstemı eger hıle kullandıgını anlarsa veya hıle kullanıyorsan bunu yonetıcıler rpeort ustunden anlarlarsa ban atıyorlar

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
haksız banlama oluyor heralde ben yemedim ama cogu kişi yiyor nedense araştırıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...