sitemin fena degil iş görür bence hileyide kaldırır 1 el dene istersenMerhabalar elimde R5 200 Ekran kartı ve Xeon X3440 işlemci var Valorantta hile kullanabilmek ve ailemin günlük işlerini yapabilmesi için fazladan bir bilgisayar topluyorum x3440 işlemci zaten valorant için yeterli bir işlemci ama sizce ekran kartını değiştirmeli miyim
evet parası varsa yenileyebilirBütçen varsa değiştir yoksa da işini görür diye düşünüyorum
bence yeterli fakat oyun zevki tartışılırAga yok ya ekran kartı valorantı kaldırmak için yeterli diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin bir el atabilirsin ekran kartına
evet baya iş görüramd bi sistem toplarsan iyi olur
geçri haklısınekran kartında idare eder durumda değiştirmeye gerek yok zaten valorant işlemci odaklı bir oyun
önceki işlemcim xeon x3440 genel olarak rx 580 ile grafikleri düşürünce darboğaz yiyordum ama güncelleyecek olursan rami 16 gb yap öncelikle sonra bulabiliyorsan uygun fiyatlı sana test etme imkanı sağlayan ikinci el bi ekran kartı bul rx 580 olur 1660 olur. Ben cyberpunku 50 60 fps yüksek ayarlarda oynuyordum saçma bir şekilde xeon işlemci ve rx 580 ile. Ama en önemlisi fps artsın istiyorsan önce bi anakart modelini yaz yada direkt anakart modelinle xeon x3440'I yan yana yazıp overclock guide yaz iyi bir soğutucu ile fena overclock yapıp fps arttırabilirsin çoğu yeni işlemciye de taş çıkartırsınMerhabalar elimde R5 200 Ekran kartı ve Xeon X3440 işlemci var Valorantta hile kullanabilmek ve ailemin günlük işlerini yapabilmesi için fazladan bir bilgisayar topluyorum x3440 işlemci zaten valorant için yeterli bir işlemci ama sizce ekran kartını değiştirmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?