kral emin ol valorant ekran kartına çok yüklenmiyor işlemciye yükleniyor ekran kartın idare eder işlemcin 1 tık daha iyi olsa daha keyifli oynardınMerhabalar elimde R5 200 Ekran kartı ve Xeon X3440 işlemci var Valorantta hile kullanabilmek ve ailemin günlük işlerini yapabilmesi için fazladan bir bilgisayar topluyorum x3440 işlemci zaten valorant için yeterli bir işlemci ama sizce ekran kartını değiştirmeli miyim
sadece valorant odaklı biri kişi isen ekran kartını değiştirmeye gerek yok ama farklı tarz oyunlar oynamak istersen bence değiştrimene fayda var.Merhabalar elimde R5 200 Ekran kartı ve Xeon X3440 işlemci var Valorantta hile kullanabilmek ve ailemin günlük işlerini yapabilmesi için fazladan bir bilgisayar topluyorum x3440 işlemci zaten valorant için yeterli bir işlemci ama sizce ekran kartını değiştirmeli miyim
Değiştirirsen iyi olur gibi . Tabi sana kalmış bir şeyMerhabalar elimde R5 200 Ekran kartı ve Xeon X3440 işlemci var Valorantta hile kullanabilmek ve ailemin günlük işlerini yapabilmesi için fazladan bir bilgisayar topluyorum x3440 işlemci zaten valorant için yeterli bir işlemci ama sizce ekran kartını değiştirmeli miyim
tüm görselleri minimuma indir dene olurMerhabalar elimde R5 200 Ekran kartı ve Xeon X3440 işlemci var Valorantta hile kullanabilmek ve ailemin günlük işlerini yapabilmesi için fazladan bir bilgisayar topluyorum x3440 işlemci zaten valorant için yeterli bir işlemci ama sizce ekran kartını değiştirmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?