denedim broaim labte valorant için aim çalışmaları var onları denedin mi
tavsiye için saol broSürekli dm oyna ve aim için başka taktik eğer sorunun tarayıp adamı vuramamaksa ateş ile zıplama tuşunu sol tık yap one tap alıştırması olsun eğer aimini adama çeviremiyorsan mouse ayarını eline göre yapıp aimlabte ısınabilirsin veya poligondaki şeyi yapabilirsin
zamanla alışırsın güzel oyun mermiler düz gitmiyor ama yapcak bişey yok.valo 1 2 kez oyadım sevmedim sizce alışırmıyım
Hergün düzenli antremamMerhabalar Dostlar öncelikle Depremde yakınlarını kaybedenlere Allah'tan sabır diliyorum. Geçmiş olsun Türkiye diyip konuma geçiyorum.
uzun zamandır fps oyunları falan oynuyorum aimim tam leş gibidirher ne kadar kendimi bu konuda geliştirme istesem bir faydası olmuyor valorantta ise günlük atış poligona veya ölüm kalım savaşı gibi özel modlara girip rekabet atsam bi faydası dokunmuyorum bazen kendime soruyorum bende mi hata var youtube bakındığım bircok videolarda ne derlerse bircogunu yapmısımdır ama bi halta yaramadı dostlar yardımınıza ihtiyacım var ne yapmam lazım tamam kabul ediyorum aim dediğin bi anda olacak şeyler diyin ama bu kolsuzluk mu dersiniz noobluk mu dersiniz bu beladan kurtarın
knk bende çok az salladı hellianın 30 günlük poligonu daha iyi sağladı bendeAim Lab dene dicektim denedim diyorsun bende gelişme sağladı aslında
valo 1 2 kez oyadım sevmedim sizce alışırmı
AYNEN KNK BİRAZ EMEK SONRA YEMEKzamanla alışırsın güzel oyun mermiler düz gitmiyor ama yapcak bişey yok.
motive oldum saol brobu işte valorant tan başlamışsın galiba hocam sana önerilerim var tabi ki aimlab osu gibi oyunlar oynaman gerekiyor bence osu flicklerini ve hızını aimlab ise aimini geliştirir bunun için playlistler var hocam onları yapıp her zaman iyi vuracaksın diye birşey yok tabi gününde olmassın kendini kötü hissedersin o durumları atla hocam üzülme o konuda poligonda yapacağın şey elin ısınana kadar parkur oynayıp 50 defa öldür ü seçip başlaman sadece kafalarına nişan alıp emin olduktan sonra vur bunu yavaştan başlayarak hızlıya doğru git
emin olki başarıcaksın
eyvallah teşekkürlerhiç bir pratik antreman vs yapmadan direkt ranked giriyorum ve sonuç genel de iyi oluyor. çünkü kapalı betadan beri oynuyorum ve aimimi az çok biliyorum. onun yanında oyun bilgisi de yetiyor da artıyor zaten. sana tavsiyem oyuncuları izle nasıl peek aldıklarına nasıl oyun kurduklarına nasıl lurk attıklarına gerçekten gelişmek isteyen insan bir kere çok oynar günde en a 10 maç at, ve ranked gir başka insanların da crosshair placementina falan bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?