15 Ocak 2025 #1 Shaagy Bak bir varım bir yokum Süper Üye Katılım 28 May 2018 Mesajlar 622 Çözümler 2 Tepki puanı 14 Ödüller 9 8 HİZMET YILI Your account does not meet the following requirements in order to play: - Windows build 19045 or newer Press OK to visit our support page for more information: Bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Your account does not meet the following requirements in order to play: - Windows build 19045 or newer Press OK to visit our support page for more information: Bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm #Adc Main 16 Ocak 2025 Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü buraya atar mısınız? Cevap verilmediği için konuyu bu şekilde kapattım.
Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü buraya atar mısınız? Cevap verilmediği için konuyu bu şekilde kapattım.
16 Ocak 2025 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,551 Çözümler 1,055 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü buraya atar mısınız? Cevap verilmediği için konuyu bu şekilde kapattım. Son düzenleme: 12 Mar 2025 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü buraya atar mısınız? Cevap verilmediği için konuyu bu şekilde kapattım.