Seçkin Üye
bi çok kişidede vardı bu siyah barlar bi türlü kalkmıyor configdende değiştiriyorum gene olmuyor anlamadım bu işten bişey vga kablo kullanıyorum acaba ondanmı ?
normalde başkalarında orda monitorun adı falan yazıyor bendeki acaba monitorumu tanımıyor ilginçsanmam dostum özel çözünürlüğü pc deki ile aynı olduğundan emin ol yani
kankam driverların güncel olmaya bilir belki kablolardan eminsen driverlara bak bi derimnormalde başkalarında orda monitorun adı falan yazıyor bendeki acaba monitorumu tanımıyor ilginç
güncelkankam driverların güncel olmaya bilir belki kablolardan eminsen driverlara bak bi derim
Hocam dediğim gibi yaparsanız sorun çözülecektir.bende de böyle bir sorun var çözümü nedir
Kralsın düzeldi sorunum.EyvallahHocam ayarlardan GPU ölçeklemeyi kapatmanız lazım.
kapalı zaten gene aynıHocam ayarlardan GPU ölçeklemeyi kapatmanız lazım.
ve birde benim monitorumu tanımıyor oyun içinde çözünürlük özel olarak gözüküyorHocam ayarlardan GPU ölçeklemeyi kapatmanız lazım.
aynıKanka masaüstündeki çözünürlükle aynı mı onu bir dene uyuşmayınca oluyor bazen o eski oyunlarda falan çok başıma geldi
Bende 2 ekran kartı olduğu zamanlarda ( işlemci ve harici ) böyle yapıyordu. Oyunlarda ekranımı algılamıyordu. Barları ise harici ekran kartından değil de işlemcinin ekran kartından ayarlayarak yapıyordum ilginç bir şekilde ama oyunu harici ekran kartı ile çalıştırıyordum. Eğer iki ekran kartın yoksa GPU ölçekleme işi çözmeliydi. Diğer türlü oyunun çözünürlüğü masaüstü ile aynı değil.kapalı zaten gene aynı
Post automatically merged:
ve birde benim monitorumu tanımıyor oyun içinde çözünürlük özel olarak gözüküyor
ekran kartı gtx 750ti monitor de samsung syncmaster713n ama aygıt yöneticisindeki model acer anlamadım bu işten bişeyilk öncelik cihaz model marka ve ekran kartın hakkında bilgi verirsen gerekli driver yada ayarlarda yardımcı olabilirim.
şu soruyu sormayın artık be yeterekran kartın nedir ? ekran kartı driverini indirdiğine ve son sürüm olduğuna emin misin ?
Masaüstü üzerinden görüntü ayarlarına bakmayı denedin mi peki ? Dediğine göre yaptıysan düzelmeme sansi yok . Senin ekran kartı bir tık çöplüğe gidiyor olabilir .şu soruyu sormayın artık be yeter