Valorant Ping Sorunu Yardım Eder Misiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Valorantı İlk Çıktığından Beri Oynuyorum Ve Hatırlarsanız O Zamanlar Sunucu Seçme Diye Bi Olay Yoktu
Ozaman en fazla 20 22 ping alırken bu sunucu seçme olayı geldiği zamandan beri istanbul sunucusunda bile 42 44 ping alıyorum
Bir çözümü var mıdır ?

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
DNS değiş

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
42 44 ping çok yüksek değil ama illa düşürmek istiyorsan arka planda otomatik indirme yapan uygulamaları kapatırsan düzelebilir windows güncelleme ve ekran kartı güncelleme gibi

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
42 44 ping çok yüksek değil ama illa düşürmek istiyorsan arka planda otomatik indirme yapan uygulamaları kapatırsan düzelebilir windows güncelleme ve ekran kartı güncelleme gibi
hepsi yapılı zaten önceden 20 ping alırken şimdi 40 almak ? ben anlamıyorum sorun nerde güncellemeden sonra böyle oldu valorantta

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
asıl olarak her oyundamı öyle ping değeri alıyorusn sadece valodamı googleden bi hız test yap müşteri temsilcisiyiel konuş sonra

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
asıl olarak her oyundamı öyle ping değeri alıyorusn sadece valodamı googleden bi hız test yap müşteri temsilcisiyiel konuş sonra
hayır bak önceden valoda oynarken 20 ping alırkende aynı modem kullanıyodum şimdi sunucular geldi aynı modemle 40 50 60 ping alıyorum

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Türk telekom kullanıyorsan normaldir bendede öyle

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Modeme res at arkada çalışan online uygulamaları kapat.

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bağlantının kablolu olmasına dikkat et,birde kabloları yenilemen gerekebiliyor bazen... yani bir bak derim başka aklıma gelen şeylerde var cevapla olmassa

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bağlantının kablolu olmasına dikkat et,birde kabloları yenilemen gerekebiliyor bazen... yani bir bak derim başka aklıma gelen şeylerde var cevapla olmassa
kablolu zaten ama 8 ay önce sunucu seçme gelmeden 20 ping alan adam sunucu seçme gelince istanbulda bile 60 ping alıyor

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
adamları arıyıp sorup internetim neden bu kadar yavaş memnun değilim diyebilirsin ki sadece valorantta oluyorsa valorantın sunucularıyla alakalıdır

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
İnternetim hızlı ? ben yavaş demedim ki
belirtmeyi unutmuşsundir diye dedim onu ama muhtemelen sunucularla ilgili bir problemdir senlik bişi değildir benim internet aşırı yavaşladı bi ara sebepsiz aradım çözdüm sendede öyle olmuştur diye düşündüm

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
belirtmeyi unutmuşsundir diye dedim onu ama muhtemelen sunucularla ilgili bir problemdir senlik bişi değildir benim internet aşırı yavaşladı bi ara sebepsiz aradım çözdüm sendede öyle olmuştur diye düşündüm
sorun ping eskiden 20 güncellemeden sonra 60

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI

CMD ile ping düşürmek

Ping düşürme yolları içinde en çok kullanılanlardan biri CMD ile ping düşürme.

Öncelikle görev çubuğundaki mercek simgesine tıklayıp açılan yerdeki kutucuğa “CMD” yazalım. Karşımıza “Komut İstemi” şeklinde bir sonuç çıkacak ona tıklayalım.

Açılan pencere aşağıdaki gibi olacaktır:

ping düşürme nasıl yapılır

Açılan bu pencereye ilk olarak, “netsh int ip reset resetlog.txt” yazıp enter tuşuna basıyoruz. Ardından “ipconfig/flushdns” yazıp tekrar enter tuşuna basıyoruz. Komut isteminde bu işlemi de tamamladıktan sonra “netsh winsock reset” yazıp yine enter tuşuna basıyoruz.

Ping düşürmenin yolları arasında en fazla talep gören CMD ping düşürme yöntemi aslında bu kadar basit.

İyi Günler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
9 HİZMET YILI
ping yükselincemodem antenleriyle falan oyna bende düzeliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...