2 ana neden var.arkadaşlar valorantta ping ani olarak 20 30lardayken 100lere 150lere hatta bazen coşup 1000lere kadar çıkıyor wlan optimizer işe yaramadı dns kullanıyorum ve kayıt defteri ayarlarınıda yaptım ama böyle üst kata taşıdım odamı ethernet kablosu bağlıyamam eskiden böyle değildi çözüm önerisi olan arkadaşlara teşekkürler
Aşağıdaki önerileri deneyebilirsiniz:arkadaşlar valorantta ping ani olarak 20 30lardayken 100lere 150lere hatta bazen coşup 1000lere kadar çıkıyor wlan optimizer işe yaramadı dns kullanıyorum ve kayıt defteri ayarlarınıda yaptım ama böyle üst kata taşıdım odamı ethernet kablosu bağlıyamam eskiden böyle değildi çözüm önerisi olan arkadaşlara teşekkürler
Ethernet kablosu kullan knk farku anlarsin zaten ucuz biseyarkadaşlar valorantta ping ani olarak 20 30lardayken 100lere 150lere hatta bazen coşup 1000lere kadar çıkıyor wlan optimizer işe yaramadı dns kullanıyorum ve kayıt defteri ayarlarınıda yaptım ama böyle üst kata taşıdım odamı ethernet kablosu bağlıyamam eskiden böyle değildi çözüm önerisi olan arkadaşlara teşekkürler
1- seçenek wireless ile bağlanmış olabilirsin ethernet kablosu ile bağlanarkadaşlar valorantta ping ani olarak 20 30lardayken 100lere 150lere hatta bazen coşup 1000lere kadar çıkıyor wlan optimizer işe yaramadı dns kullanıyorum ve kayıt defteri ayarlarınıda yaptım ama böyle üst kata taşıdım odamı ethernet kablosu bağlıyamam eskiden böyle değildi çözüm önerisi olan arkadaşlara teşekkürler
İnternet servisinle iletişime geçmelisin yardımcı olacaklarına eminim.arkadaşlar valorantta ping ani olarak 20 30lardayken 100lere 150lere hatta bazen coşup 1000lere kadar çıkıyor wlan optimizer işe yaramadı dns kullanıyorum ve kayıt defteri ayarlarınıda yaptım ama böyle üst kata taşıdım odamı ethernet kablosu bağlıyamam eskiden böyle değildi çözüm önerisi olan arkadaşlara teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?