Satıyorum VALORANT Private External Cheat | AIMBOT & ESP | TR Özel Fiyat | Haftalık ve Aylık Satış

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam cok güzel elinize saglık ama bi sorum olucak ban riski icin bi güzel bi hesapta deneyip video atsanız daha güzel olmaz mı sonucta yeni hesap acılmış bi rage şekilde tanıtılmış

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam cok güzel elinize saglık ama bi sorum olucak ban riski icin bi güzel bi hesapta deneyip video atsanız daha güzel olmaz mı sonucta yeni hesap acılmış bi rage şekilde tanıtılmış
teşekkür ediyorum. her ne kadar ud bir hile bile olsa skinli bir hesapta hile açmak akıl karı değil. hangi açıdan bakarsanız bakın. çünkü ban yemek sadece hileye bağlı değil en az hile kadar sizin oynayışınıza da bağlı. hile ud deyip duvar arkası herkesi vurup ban yedikten sonra hileye suç atmakta doğru olmaz. video da rage oynanmasının sebebi daha çok hileyi tanıtmak ve neler yapabildiğini göstermek.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Teşekkürler Bize Böyle Yararlı Şeyler Paylaştığınız İçin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
güven varmı yani garantisi ban yememe . veya yediğimiz zaman hesap durumu ne olacak dostum

Üye
2 HİZMET YILI
Discord sunucun varmı?

discord sunucun varmı ?

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
herkesi kafadan vurarsan ban yersin. rage oynamak herzaman tehlikeli. hile ile oynarken report yememek için elinizden geleni yapmalısınız. bu hile (videoyadan hareketle) aimbotu aşırı derece belli olması yüksek.

videodaki gibi oynarsanız ban yersiniz. esp kullanın rahat olun. esp kullanırken zaten aiminiz gelişiyor. yavaş yavaş.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Günlük aylık satışı nasıl ayarlıyoruz yani nasıl bi sistemle müşteriye aylık erişim sağlarız exe bi dosyayı

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ödül 7 günlük ne kadar, 30 günlük ne kadar olacak?