Çözüldü Valorant private hack siyah ekran sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, private hilesini ilk defa kullanmak istedim ve söylendiği şekilde önce injectleyip ardından oyunu açacaktım. Inject butonuna bastığımda downloading... kısmı geçiyor, ardından yeni bir pencere açılıyor ve şu şekilde siyah boş CMD ekranı gözüküyor. Bir çözümü var mı? böyle olduktan sonra oyunu açmam gerekiyor mu? bu bir hata ve oyunu açıp enter tuşuna basabilirsiniz, yazısını mı görmem gerekiyor? Anlamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

1693978107304.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Normalde gelmesi gerekli buraya ekran. %temp%, temp ve prefetch klasorlerini temizleyip directx ve redistler güncel değil ise günceller misin.

• Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
  • Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
poligona girip enter bas . siyah ekran oluyor genelde burası.
bir yazı gelmiyor mu belirttiğim üzere "Poligona girip [Enter] tuşuna basınız..." gibi bir yazı görmem gerekiyor diye biliyorum, en azından diğer tüm hileleri injectlerken böyle bir yazı görüyoruz.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
bir yazı gelmiyor mu belirttiğim üzere "Poligona girip [Enter] tuşuna basınız..." gibi bir yazı görmem gerekiyor diye biliyorum, en azından diğer tüm hileleri injectlerken böyle bir yazı görüyoruz.
arada geliyor. bana da genelde gelmiyor. poligonda enter bas bip sesini duyarsan sorun yok demektir.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hocam o siyah kısım normal bazenn bizdede oluyor atrenman moduna girip entera basabilirsiniz yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...