1- Asılsız bir şekilde yorum yapıp marka karalamana gerek yok. Kendini boş yere küçük düşürme lütfen. Belirli X forumlarda, isim vermem doğru olmaz Stealth'in ürünleri detaylıca incelendi denetim altında ve bir sorun bulunmadığı için insanlar reseller olarak satışını gerçekleştirebiliyor. Sen de biliyorsundur ki rat söz konusu olsaydı şuan çoğu bilindik forumda reseller olarak satışını yapamazlardı bu ürünün.
2- İlk olarak Türkçe'ye yeteri kadar hakim olmadığını düşünerek böyle bir yorum yaptın sanırım. Public ürün demek her insanın kullanımına açık FREE yani ÜCRETSİZ şekilde erişip kullanabilecekleri anlamını taşımaktadır. Bunun dışında belirli bir kesimin ücretini ödeyerek aldığı her ürün Private niteliği taşımaktadır. Private ne demek? anlayabileceğin şekilde düz mantık ile açıklayayım her kesimin erişemeyeceği parasını veren belirli kesimlerin erişebileceği anlamına gelmekte. Senin bu madde de belirtmeye çalıştığın şey slotted ürünler için geçerli. Senin gözünde slotted ürünler private niteliği taşımakta, lakin böyle bir durum söz konusu değil slotted ürünler başka private ürünler başka.
3- Internal ürün arka planda sessiz çalışmaz, ürünü destekleyen bypass sessiz çalışmasını sağlar. Aaah, umarım sessiz çalışmadan kastın kullanılan cpu oranı falan değildir... ama sanırım öyleymiş. Burada bahsedilen sessiz çalışma ürünün güveninirliği ve bypass sayesinde vanguard'ın devre dışı bırakılması..
4- Kendin bile bu yorumu yaparken "Max şöyle yapılıyordur" lafını kullanmışsın. Ürün hakkında bilgiye sahip olmadan yorum yapman gerçekten seni kötü duruma düşürüyor dostum. Eğer ki müşteri olsaydın önemsizdi ama bir satıcı olarak kendini ön plana çıkarmak ise amacın, şuan ön plana çıkarmak değil sadece bilgisizliğini göz önüne çıkarıyorsun. Inbuild terimi kişiye özel tasarlanıp sunulan harici bir loader'ı simgelemektedir ve bu her yer de böyledir. Hayır inbuilt değil inbuild diyecektim.
5- Son olarak bu yazdığın maddeye yanıt vermeye gerek yok aslında sadece kendini bu yorumlar ile gerçekten küçük düşürdüğünü söylemem gerekiyor. Özellikle bu kadar şey yazdım ki okuyanlar neler olduğunu öğrensin diye. Teşekkür ederim sayende bir kişi satın almaya geldiğinde bu yorumları okuyup bazı şeyleri görebilecekler. Yorum yapıp konu aktifliğimi arttırdığın için ve sana verdiğim bu yanıtlar ile ürün güveninirliği mi de arttırmama yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Çekinmeden yanıt olarak mesajlar atabilirsin ki bu şekilde yanıtlar vererek hem konu aktifliğini sağlayayım hem de insanlar ürünü tanımış olsun, sayende satışlarım dahada artacak teşekkürler yorumun için.