6 Kas 2023 #1 SwoelR S Onaylı Üye Katılım 11 Tem 2023 Mesajlar 53 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 26 2 HİZMET YILI valorant radar hilesinde "0xC0000603Bilinmeyen bir hata meydana geldi" önceki formlardaki şeyleri yaptım ama devamı yok Moderatörün son düzenlenenleri: 6 Kas 2023
valorant radar hilesinde "0xC0000603Bilinmeyen bir hata meydana geldi" önceki formlardaki şeyleri yaptım ama devamı yok
Çözüm kingangel 6 Kas 2023 SwoelR' Alıntı: burda yok öyle birşey onun için 21h2ye geçmeye çalıstım her adımı yaptım ama olumsuz Genişletmek için tıklayın ... Silinecek güncellemeler yok ise sürüm sorunu yaşıyorsunuz. windows sürümünüzü 20H2 sürümüne düşürmeniz gerekiyor. https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/ 20H2 sürümüne geçtikten sonra, sorun hala devam ederse eğer, aşağıya yazdıklarımı uygulayınız. 1.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 1.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyiniz. 3-Daha sonra...
SwoelR' Alıntı: burda yok öyle birşey onun için 21h2ye geçmeye çalıstım her adımı yaptım ama olumsuz Genişletmek için tıklayın ... Silinecek güncellemeler yok ise sürüm sorunu yaşıyorsunuz. windows sürümünüzü 20H2 sürümüne düşürmeniz gerekiyor. https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/ 20H2 sürümüne geçtikten sonra, sorun hala devam ederse eğer, aşağıya yazdıklarımı uygulayınız. 1.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 1.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyiniz. 3-Daha sonra...
6 Kas 2023 #2 kingangel Süper Üye Katılım 22 Kas 2021 Mesajlar 1,440 Çözümler 353 Tepki puanı 364 Ödüller 8 4 HİZMET YILI Denetim Masası --> Program Kaldır --> Yüklü güncellemeleri göster. Bu sekmeden Uninstall Security Update for Microsoft Windows (KB5004237/KB5004945/KB5001330) güncellemesini kaldırınız. Oyla 0 Olumsuz oyla
Denetim Masası --> Program Kaldır --> Yüklü güncellemeleri göster. Bu sekmeden Uninstall Security Update for Microsoft Windows (KB5004237/KB5004945/KB5001330) güncellemesini kaldırınız.
6 Kas 2023 Konuyu başlatan #3 SwoelR S Onaylı Üye Katılım 11 Tem 2023 Mesajlar 53 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 26 2 HİZMET YILI burda yok öyle birşey onun için 21h2ye geçmeye çalıstım her adımı yaptım ama olumsuz yok Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 6.4 KB · Görüntüleme: 52 Ekran Alıntısı.PNG 6.4 KB · Görüntüleme: 61 Son düzenleme: 6 Kas 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Kas 2023 #4 kingangel Süper Üye Katılım 22 Kas 2021 Mesajlar 1,440 Çözümler 353 Tepki puanı 364 Ödüller 8 4 HİZMET YILI SwoelR' Alıntı: burda yok öyle birşey onun için 21h2ye geçmeye çalıstım her adımı yaptım ama olumsuz Genişletmek için tıklayın ... Silinecek güncellemeler yok ise sürüm sorunu yaşıyorsunuz. windows sürümünüzü 20H2 sürümüne düşürmeniz gerekiyor. https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/ 20H2 sürümüne geçtikten sonra, sorun hala devam ederse eğer, aşağıya yazdıklarımı uygulayınız. 1.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 1.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyiniz. 3-Daha sonra bilgisayarınızı restartlayın ve Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatıp tekrardan deneyiniz. Son düzenleme: 7 Kas 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
SwoelR' Alıntı: burda yok öyle birşey onun için 21h2ye geçmeye çalıstım her adımı yaptım ama olumsuz Genişletmek için tıklayın ... Silinecek güncellemeler yok ise sürüm sorunu yaşıyorsunuz. windows sürümünüzü 20H2 sürümüne düşürmeniz gerekiyor. https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/ 20H2 sürümüne geçtikten sonra, sorun hala devam ederse eğer, aşağıya yazdıklarımı uygulayınız. 1.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 1.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyiniz. 3-Daha sonra bilgisayarınızı restartlayın ve Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatıp tekrardan deneyiniz.
7 Kas 2023 #5 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI SwoelR' Alıntı: burda yok öyle birşey onun için 21h2ye geçmeye çalıstım her adımı yaptım ama olumsuz yok Genişletmek için tıklayın ... Tüm güvenlik güncelleştirmelerini kaldırıp dener misin? Oyla 0 Olumsuz oyla
SwoelR' Alıntı: burda yok öyle birşey onun için 21h2ye geçmeye çalıstım her adımı yaptım ama olumsuz yok Genişletmek için tıklayın ... Tüm güvenlik güncelleştirmelerini kaldırıp dener misin?